Euforia0204
Fanka BB :)
o to samo miałam pytać. Może to zagnieżdżenie?@Katrinaka a nie chcesz zrobić test troszkę wcześniej z uwagi na te niewielkie plamienie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o to samo miałam pytać. Może to zagnieżdżenie?@Katrinaka a nie chcesz zrobić test troszkę wcześniej z uwagi na te niewielkie plamienie ?
@Katrinaka a nie chcesz zrobić test troszkę wcześniej z uwagi na te niewielkie plamienie ?
Wg moich obserwacji owu była 8/9 dc bardzo szybko i to lewa strona (brak jajowodu) we wtorek minął 16dpo jeśli byłoby tak jak powyżej. Jutro mam planowo @,czuję cały czas, że idzie, nie mam objawów jakiś innych żeby pokusić się o testo to samo miałam pytać. Może to zagnieżdżenie?
U mnie test negatywny, miesiączka spóźnia się 2 dzieńWg moich obserwacji owu była 8/9 dc bardzo szybko i to lewa strona (brak jajowodu) we wtorek minął 16dpo jeśli byłoby tak jak powyżej. Jutro mam planowo @,czuję cały czas, że idzie, nie mam objawów jakiś innych żeby pokusić się o test
Bozeee co to się po tym poronieniu porobiło. Ja też tego samego się bojęU mnie test negatywny, miesiączka spóźnia się 2 dzień
A wiesz kiedy była owu? Może się przesunęła ...U mnie test negatywny, miesiączka spóźnia się 2 dzień
Trzymam kciuki żeby jednak się udałoBozeee co to się po tym poronieniu porobiło. Ja też tego samego się boję
18 dc, i tak wyszedłby pozytywny w 33 dniu… to niestety tylko opóźnienieA wiesz kiedy była owu? Może się przesunęła ...
Trzeba wierzyć że następnym razem się uda18 dc, i tak wyszedłby pozytywny w 33 dniu… to niestety tylko opóźnienie
Bardzo mi przykro, rozumiem co czujesz a co dokładnie wyszło w immunologii ? Masz jakiegoś dobrego lekarza ?Cześć dziewczyny.
Przychodzę do was po poradę. Dziś na wizycie 9+3 dowiedziałam się, że zarodek od kilku dni się nie rozwija i nie bije mu serduszko. To moje 3 poronienie. Po drugim poronieniu robiłam dużo badań i wyszło że winowajcą prawdopodobnie jest immunologia. Ta ciąża była na intralipidzie, clexane i Acard. Niestety nie pomogło. Według mojego gina problem może leżeć w genetyce, więc tym razem bardzo bym chciała zrobić badania z materiału po poronieniu. Czy możecie polecić w Warszawie jakieś miejsce gdzie takie badania robią? Będę wdzięczna za namiary. Chcemy też zbadać kariotypy nasze, po 3 poronieniach podobno można na nfz. Tylko nie wiem czy starczy mi cierpliwości na czekanie na wizytę. Jutro jadę do szpitala, jak jutro uda mi się wyjść to chciałabym od razu zawieść materiał do badań. Będę wdzięczna za każde wskazówki bo ja już nie wiem co mam robić.