reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mój entuzjazm ze nam się uda szybko gaśnie... w styczniu miałam robiony zabieg po ciąży bezzarodkowej, pod koniec marca dostaliśmy zielone światło od lekarza, więc teraz będzie 3 cykl starań a ja tracę nadzieje ze się znów uda. Obawiam się czy coś nie jest nie tak po zabiegu, bo odbył się on z dużymi przygodami...

Mój entuzjazm ze nam się uda szybko gaśnie... w styczniu miałam robiony zabieg po ciąży bezzarodkowej, pod koniec marca dostaliśmy zielone światło od lekarza, więc teraz będzie 3 cykl starań a ja tracę nadzieje ze się znów uda. Obawiam się czy coś nie jest nie tak po zabiegu, bo odbył się on z dużymi przygodami...
Hm nam tez się nie udaje, ale nie miałam zabiegu; tez się staramy od marca

Mam to samo.
Teraz leci drugi cykl i wątpię, że udany. Myślałam że @ będzie we wtorek, bo przy podcieraniu lekko różowo było i mocne skurcze a tu cisza do teraz
@Magda_krk Trzymaj sie tam, kurcze zycie czzsem bywa okrutne no, ale bedzie dobrze.
Co u ciebie?

Hm nam tez się nie udaje, ale nie miałam zabiegu; tez się staramy od marca
Ja miałam trochę komplikacje, bo się wybudziłam w trakcie, lekarz zostawił prawie wszystko we mnie.. więc po zabiegu musiałam jeszcze 4 dni brać tabletki poronne 😫

Po tym wszystkim te moje cykle takie dziwne, fakt że są wymiary regularne , ale ani piersi nie bolą ani żadnych znaków ze juz się zbliża i miesiączki inne bo dluzsze i bardziej skąpe.. ciężko na nowo poznać swój organizm

Ja miałam trochę komplikacje, bo się wybudziłam w trakcie, lekarz zostawił prawie wszystko we mnie.. więc po zabiegu musiałam jeszcze 4 dni brać tabletki poronne 😫

Po tym wszystkim te moje cykle takie dziwne, fakt że są wymiary regularne , ale ani piersi nie bolą ani żadnych znaków ze juz się zbliża i miesiączki inne bo dluzsze i bardziej skąpe.. ciężko na nowo poznać swój organizm
Tez mam bardziej skąpe miesiączki i nie boli tak jak kiedyś

reklama
Do góry