reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mój entuzjazm ze nam się uda szybko gaśnie... w styczniu miałam robiony zabieg po ciąży bezzarodkowej, pod koniec marca dostaliśmy zielone światło od lekarza, więc teraz będzie 3 cykl starań a ja tracę nadzieje ze się znów uda. Obawiam się czy coś nie jest nie tak po zabiegu, bo odbył się on z dużymi przygodami...

Mój entuzjazm ze nam się uda szybko gaśnie... w styczniu miałam robiony zabieg po ciąży bezzarodkowej, pod koniec marca dostaliśmy zielone światło od lekarza, więc teraz będzie 3 cykl starań a ja tracę nadzieje ze się znów uda. Obawiam się czy coś nie jest nie tak po zabiegu, bo odbył się on z dużymi przygodami...
Hm nam tez się nie udaje, ale nie miałam zabiegu; tez się staramy od marca

Mam to samo.
Teraz leci drugi cykl i wątpię, że udany. Myślałam że @ będzie we wtorek, bo przy podcieraniu lekko różowo było i mocne skurcze a tu cisza do teraz
@Magda_krk Trzymaj sie tam, kurcze zycie czzsem bywa okrutne no, ale bedzie dobrze.
Co u ciebie?

Hm nam tez się nie udaje, ale nie miałam zabiegu; tez się staramy od marca
Ja miałam trochę komplikacje, bo się wybudziłam w trakcie, lekarz zostawił prawie wszystko we mnie.. więc po zabiegu musiałam jeszcze 4 dni brać tabletki poronne 😫

Po tym wszystkim te moje cykle takie dziwne, fakt że są wymiary regularne , ale ani piersi nie bolą ani żadnych znaków ze juz się zbliża i miesiączki inne bo dluzsze i bardziej skąpe.. ciężko na nowo poznać swój organizm

Ja miałam trochę komplikacje, bo się wybudziłam w trakcie, lekarz zostawił prawie wszystko we mnie.. więc po zabiegu musiałam jeszcze 4 dni brać tabletki poronne 😫

Po tym wszystkim te moje cykle takie dziwne, fakt że są wymiary regularne , ale ani piersi nie bolą ani żadnych znaków ze juz się zbliża i miesiączki inne bo dluzsze i bardziej skąpe.. ciężko na nowo poznać swój organizm
Tez mam bardziej skąpe miesiączki i nie boli tak jak kiedyś

reklama
Do góry