reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny test owu facelle z rossmanna. Pozytywny już?
Jeszcze nie pozytywny ale już blisko. Albo tak jak dziewczyny piszą że już po owulacji świeżo
Co myślicie na temat testów owulacyjnych? Są wiarygodne? Na allegro ceny są dużo mniejsze za nie niż w rossmannie.
Ja jestem do nich pozytywnie nastawiona. Testowałam i dzięki nim zaszlam w ciążę. Ale dodatkowo mierzyłam temperaturę i obserwowałam śluz. Pokrywały mi się z owulacja która wskazywała apka i temperatura. Testowałam i te z rossmannu i z allegro i nie widzę różnicy. Teraz zamówiłam sobie na allegro za 28 zł 50 testów owulacyjnych i od następnego miesiąca będę testować. Testowałam zawsze po południu przez kilka dni ale teraz jak mam tyle testów to będę 2 razy dziennie testować 🤣

Mi poprzednim razem w 1 cyklu z testami udało się zajść. Teraz dopiero 1cs po poronieniu, też wychwyciłam peak, zobaczymy co z tego będzie. Ale cykle mam regularne, zwykle 28-29 dniowe i od 10-11 dnia testowałam 12-13 robiłam 2x dziennie, domowe laboratorium.

reklama
@mohaaa nie mierzę tempki. Nie mam technicznych możliwości żeby mierzyć w pochwie, a w ustach pomiary były bardzo niedokładne. Nie zauważałam skoków temperatury, różne apki też ich nie widziały.
W sumie to kolejny cykl mam na straty. Miałam nadzieję, że cykl będzie miał 33dni tak jak dwa poprzednie i owu będzie koło 19-20dc. Wypadłoby akurat na weekend, a tu klops bo owu chyba lada chwila będzie. Pocieszające jest jedynie to, że po dwóch cyklach z Clo, ten bez stymulacji będzie najprawdopodobniej z owulką.

Do góry