Anasta07
Fanka BB :)
Dziewczyny test owu facelle z rossmanna. Pozytywny już?
Myślę że nie, ale lada chwila Albo tak jak koleżanka wyżej pisze. Ja taki miałam ok 4h przed peakiem i ok 8h po
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny test owu facelle z rossmanna. Pozytywny już?
A to Twój pierwszy cykl z testami? Troche słabe światło, ale podpinam się pod dziewczyny, pewnie owu wisi w powietrzuDziewczyny test owu facelle z rossmanna. Pozytywny już?
Nie, ale nadal mam wątpliwości. Liczyłam na owu dopiero w weekend, a tu psikus Podbrzusze boli, no-spa poszła w ruch, więc owu chyba lada moment.A to Twój pierwszy cykl z testami? Troche słabe światło, ale podpinam się pod dziewczyny, pewnie owu wisi w powietrzu
Chciałam pytać co u Ciebie. A mierzysz temp. czy tylko testy?Nie, ale nadal mam wątpliwości. Liczyłam na owu dopiero w weekend, a tu psikus Podbrzusze boli, no-spa poszła w ruch, więc owu chyba lada moment.
Mi nigdy nie pokazały piku a byłam na monitoringuCo myślicie na temat testów owulacyjnych? Są wiarygodne? Na allegro ceny są dużo mniejsze za nie niż w rossmannie.
Jeszcze nie pozytywny ale już blisko. Albo tak jak dziewczyny piszą że już po owulacji świeżoDziewczyny test owu facelle z rossmanna. Pozytywny już?
Ja jestem do nich pozytywnie nastawiona. Testowałam i dzięki nim zaszlam w ciążę. Ale dodatkowo mierzyłam temperaturę i obserwowałam śluz. Pokrywały mi się z owulacja która wskazywała apka i temperatura. Testowałam i te z rossmannu i z allegro i nie widzę różnicy. Teraz zamówiłam sobie na allegro za 28 zł 50 testów owulacyjnych i od następnego miesiąca będę testować. Testowałam zawsze po południu przez kilka dni ale teraz jak mam tyle testów to będę 2 razy dziennie testowaćCo myślicie na temat testów owulacyjnych? Są wiarygodne? Na allegro ceny są dużo mniejsze za nie niż w rossmannie.