developerka
Fanka BB :)
Piękna beta! Gratulację@Zagadka19 co u Ciebie? Jak wyniki?
Ja już mam wynik z dzisiejszej bety 1226,4 mIU/ml. W poniedziałek miałam 462,4.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękna beta! Gratulację@Zagadka19 co u Ciebie? Jak wyniki?
Ja już mam wynik z dzisiejszej bety 1226,4 mIU/ml. W poniedziałek miałam 462,4.
Dziewczyny byłam dziś na USG w 20dc. Cykle mam 32 dniowe.
Byłam u obcego lekarza tylko żeby sprawdził czy była owu.
Powiedział że jest troszkę płynu w zatoce douglasa co wskazuje że była owu. Jak zapytałam z którego jajnika to odparł że prawdopodobnie z lewego. Czyli on nie widzi z którego była owu ? Nie jest w stanie tego stwierdzić?
U mnie ostatnio ginekolog powiedziała, ze w najbliższych dniach będę miała albo owulacje albo miesiączkęDziewczyny byłam dziś na USG w 20dc. Cykle mam 32 dniowe.
Powiedział że jest troszkę płynu w zatoce douglasa co wskazuje że była owu. Jak zapytałam z którego jajnika to odparł że prawdopodobnie z lewego. Czyli on nie widzi z którego była owu ? Nie jest w stanie tego stwierdzić?
Właśnie moja gin też zawsze mi mówi a ten to jakiś jakby z choinki się urwał.U mnie zawsze widział z którego podobnie jak to z którego była ciąża
Dziewczyny byłam dziś na USG w 20dc. Cykle mam 32 dniowe.
No właśnie z forum widać, że niektórzy nie umieją określić.Dziewczyny byłam dziś na USG w 20dc. Cykle mam 32 dniowe.
DziękiTrzymam kciuki [emoji110][emoji110]
Dziewczyny test owu facelle z rossmanna. Pozytywny już?