reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny chyba mi się przyplątał gronkowiec po tej wizycie w szpitalu :((( moja lekarka POZ tak podejrzewa, bo szwy zagojone niby ale z pępka sączy mi się jakaś żółtawa maź, która brzydko pachnie... na razie mam smarować maścią z antybiotykiem i chyba muszę krew na posiew zrobić...eh czy to się nie skończy...
może to po prostu zwykłą ropa ? Mi tak z blizny po cc się sączy od zeszłego wtorku, też bałam się gronkowca, ale podobno rana się po prostu oczyszcza.

reklama
Dziewczyny ten test owu z dzisiaj to już pozytywny czy jeszcze jutro sprawdzić? Cykl i tak na straty, bo ostatnie przytulanki były w sobotę, a teraz mój znów poza zasięgiem. W sumie testy robię z ciekawości, żeby zobaczyć czy Clo działa. Dzisiaj trzeci dzień boli mnie już podbrzusze, wczoraj i przedwczoraj śluz płodny, dzisiaj już go brak.
Co Wy na to?
Ja bym śmiało zaliczyła to juz do pozytywnego! Ale o tym przekonasz się jutro lub pojutrze. U mnie czesto np.dwa dni były kreski intensywne. 🤔

Dziewczyny czuję się dziś tragicznie. Mam dreszcze. Jest mi zimno. Bolą mnie mięśnie. Żołądek mi wypala co tylko wzmaga mdłości. Jutro mam lekarza więc zapytam ale czy to może mieć związek z encortonem? Biorę od wczoraj. A może coś mnie bierze. Miałyście takie objawy na początku stosowania?

reklama
Dziewczyny czuję się dziś tragicznie. Mam dreszcze. Jest mi zimno. Bolą mnie mięśnie. Żołądek mi wypala co tylko wzmaga mdłości. Jutro mam lekarza więc zapytam ale czy to może mieć związek z encortonem? Biorę od wczoraj. A może coś mnie bierze. Miałyście takie objawy na początku stosowania?
Nigdy nie miałam takich objawów. Bierzesz go z posiłkiem i bez nabiału oczywiście. Nie wolno na pusty żołądek. Może jakaś infekcja? Warto zrobić crp

Do góry