reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny własnie przyszły wyniki ANA 2 i przeciwplemnikowe. Rzucicie okiem?

Załączniki

• 97AC3B78-44F5-44A1-A73D-95679C50D343.jpeg
    97AC3B78-44F5-44A1-A73D-95679C50D343.jpeg
    107,1 KB · Wyświetleń: 60
  • F1819D3F-93BE-4BA8-9B4E-6C095D24B2CC.jpeg
    F1819D3F-93BE-4BA8-9B4E-6C095D24B2CC.jpeg
    120,4 KB · Wyświetleń: 63
Przeciwplemnikowe ujemne wiec dobrze. Ana dodatnie ale bardzo niskie miano. Zrob profil ana3 i zobaczysz czy tam będzie coś dodatniego ;)
Ok dzięki a przy tych ANA2 to o co dokładnie chodziło bo gubię się w tych badaniach. Oczywiście porobiłam wszystko a teraz tracę głowę co i jak z czym się je.

Ok dzięki a przy tych ANA2 to o co dokładnie chodziło bo gubię się w tych badaniach. Oczywiście porobiłam wszystko a teraz tracę głowę co i jak z czym się je.
To są przeciwciała przeciwjądrowe czyli odpowiadające za różne choroby autoimmunologiczne. W zależności od tego co wychodzi w ana3, może wskazywać na różne choroby. Generalnie samych ana sie nie leczy, nawet jak coś wyjdzie w tym panelu. Wg reumatologow jesli nie masz objawów klinicznych to nie leczą. Jedynie w ciąży można na to dostać steryd, chociaz twoje miano jest malutkie ;)

Dziewczyny chyba mi się przyplątał gronkowiec po tej wizycie w szpitalu :((( moja lekarka POZ tak podejrzewa, bo szwy zagojone niby ale z pępka sączy mi się jakaś żółtawa maź, która brzydko pachnie... na razie mam smarować maścią z antybiotykiem i chyba muszę krew na posiew zrobić...eh czy to się nie skończy...

Dziewczyny chyba mi się przyplątał gronkowiec po tej wizycie w szpitalu :((( moja lekarka POZ tak podejrzewa, bo szwy zagojone niby ale z pępka sączy mi się jakaś żółtawa maź, która brzydko pachnie... na razie mam smarować maścią z antybiotykiem i chyba muszę krew na posiew zrobić...eh czy to się nie skończy...
Jeeeeeju Wypisała Ci jakieś badanie czy kazała iść prywatnie? Rana to jedna sprawa, ale jeśli masz ten syf w macicy, to trzeba to wyleczyć/zaleczyć.

Dziewczyny ten test owu z dzisiaj to już pozytywny czy jeszcze jutro sprawdzić? Cykl i tak na straty, bo ostatnie przytulanki były w sobotę, a teraz mój znów poza zasięgiem. W sumie testy robię z ciekawości, żeby zobaczyć czy Clo działa. Dzisiaj trzeci dzień boli mnie już podbrzusze, wczoraj i przedwczoraj śluz płodny, dzisiaj już go brak.
Co Wy na to?

Załączniki

• IMG_20210210_155821.jpg
    IMG_20210210_155821.jpg
    760,2 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Biedna jesteś na serio. Co jeszcze Ci się Słońce przyplącze? Trzymam kciuki żeby się zaczęła dobra fala dla Ciebie bo zapas pecha masz wyczerpany na długie lata [emoji173]

Do góry