reklama
Agnieszka_1988
Fanka BB :)
Pomocy [emoji24][emoji24][emoji24]
Jestem w ciąży 5+5. Dostałam dziś wyniki badań krwi. Komórki NK mimo intralipidu skoczyły z 19.3 % do 32.1 %. Chce mi się wyć.
Czekam na odp od ginekologa co teraz. Boże- jest jakaś szansa że się uda mimo wszystko ?
Jestem w ciąży 5+5. Dostałam dziś wyniki badań krwi. Komórki NK mimo intralipidu skoczyły z 19.3 % do 32.1 %. Chce mi się wyć.
Czekam na odp od ginekologa co teraz. Boże- jest jakaś szansa że się uda mimo wszystko ?
josiaaa
A czemu nie masz wprowadzonego encortonu? Ja akurat na nim jestem, a intralipidu nawet nie znam. Dobrze, ze sobie to skontrolowałaś, pewnie lekarz zmieni Ci dawkę/ lek. SpokojniePomocy [emoji24][emoji24][emoji24]
josiaaa
A z tego co pamietam, beta bardzo ładnie Ci przyrastała, wiec na sto procent jest wszystko w porządku, tylko trzeba dosyć szybko zbić te komórki.Pomocy [emoji24][emoji24][emoji24]
Agnieszka_1988
Bo wielu lekarzy w tym mój immunolog i ginekolog nie zalecają encortonu w dobie pandemii bojąc się trudnego przebiegu korony. Ale będę naciskać na nich bo nie ma innego wyjścia.
A czemu nie masz wprowadzonego encortonu? Ja akurat na nim jestem, a intralipidu nawet nie znam. Dobrze, ze sobie to skontrolowałaś, pewnie lekarz zmieni Ci dawkę/ lek. Spokojnie [emoji8]
roki_1991
Ja bym naciskała na steryd. Kuźwa, a utraty dziecka z powodu braku sterydu sie nie obawiają?? To moim zdaniem powinna być decyzja matki czy chce zaryzykować branie sterydu mając świadomość jak moze to wpłynąć w czasie ewentualnego zakażenia covidemBo wielu lekarzy w tym mój immunolog i ginekolog nie zalecają encortonu w dobie pandemii bojąc się trudnego przebiegu korony. Ale będę naciskać na nich bo nie ma innego wyjścia.
Agnieszka_1988
Póki co w rejestracji przyspieszylam wizytę z przyszłego poniedziałku na ten czwartek. Do gina napisałam smsa. Czekam z nadzieja ze jakiś konkret już zaproponuje. A jutro immunolog.
Będę naciskać na nich bo bez zmiany planu leczenia czeka mnie powtórka i kolejne poronienie.
Będę naciskać na nich bo bez zmiany planu leczenia czeka mnie powtórka i kolejne poronienie.
Ja bym naciskała na steryd. Kuźwa, a utraty dziecka z powodu braku sterydu sie nie obawiają?? To moim zdaniem powinna być decyzja matki czy chce zaryzykować branie sterydu mając świadomość jak moze to wpłynąć w czasie ewentualnego zakażenia covidem
Charlotte21
Z tego co ja miałam. To przyrosty normalne. Ale w 9 tc serduszko przestało bic ze względu na nk. ALE i dlatego w późniejszych viazach bralam wlewy i encorton. Wiem ze nie kazda z nas dobrze reaguje na wlewy. Ja nigdy nie powtarzałam komórek nk. Na pewno patrzysz na te odpaoiednie z tabeli? Nie tak łatwo odczytać niektore wyniki. A jak coś to dzwoń i sie domagaj sterydu.Póki co w rejestracji przyspieszylam wizytę z przyszłego poniedziałku na ten czwartek. Do gina napisałam smsa. Czekam z nadzieja ze jakiś konkret już zaproponuje. A jutro immunolog.
Oczywiście że nic nie jest przesadzone. Trzeba być dobrej myśli i szybko interweniować. na szczęście ja miałam tak z lekarzem ze jakcpisalam ze cos chcialam miec dodatkowo to wystawiali receptę i juz. Potem na wizycie omawialiśmy vo trzeba.
Agnieszka_1988
Patrze dobrze bo robiłam same NK. Nie chce być inaczej [emoji3064] Tak się strasznie boję.Z tego co ja miałam. To przyrosty normalne. Ale w 9 tc serduszko przestało bic ze względu na nk. ALE i dlatego w późniejszych viazach bralam wlewy i encorton. Wiem ze nie kazda z nas dobrze reaguje na wlewy. Ja nigdy nie powtarzałam komórek nk. Na pewno patrzysz na te odpaoiednie z tabeli? Nie tak łatwo odczytać niektore wyniki. A jak coś to dzwoń i sie domagaj sterydu.
Oczywiście że nic nie jest przesadzone. Trzeba być dobrej myśli i szybko interweniować. [emoji106] na szczęście ja miałam tak z lekarzem ze jakcpisalam ze cos chcialam miec dodatkowo to wystawiali receptę i juz. Potem na wizycie omawialiśmy vo trzeba.
Zobaczymy co się zadzieje. Póki co jutro immunolog a w czwartek gin. Oby nie było zbyt późno [emoji24]
reklama
roki_1991
Trzymam mocno kciuki żeby udało się dostać ten steryd. Wiem dokładnie jaki czujesz eeaz strach... Ja odebrałam w piatek wyniki ddimerow i urosly dość mocno, także cały czas się boję zeby się coś nie stalo.... wizyta w środę i tez będę walczyć o wyzsza dawkę heparynyPóki co w rejestracji przyspieszylam wizytę z przyszłego poniedziałku na ten czwartek. Do gina napisałam smsa. Czekam z nadzieja ze jakiś konkret już zaproponuje. A jutro immunolog.