reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Póki co w rejestracji przyspieszylam wizytę z przyszłego poniedziałku na ten czwartek. Do gina napisałam smsa. Czekam z nadzieja ze jakiś konkret już zaproponuje. A jutro immunolog.
Będę naciskać na nich bo bez zmiany planu leczenia czeka mnie powtórka i kolejne poronienie.
Aga trzymam kciuki, niech ten ginekolog odpisze jak najszybciej żeby cię uspokoić

reklama
Ogólnie przy staraniach i w ciąży komórki nk powinny byc na poziomie 10-12%. Więc de facto powinnaś mieć wdrożony lek, żeby je obniżyć. Ja akurat działam na komórki nk z moja gina, nie konsultowałam wyników z żadnym immunologiem, mam przepisany steryd od ciąży, a udało mi się zajść mimo, iż komórki nk były na poziomie 20%, na co lekarka zwróciła uwagę.
No właśnie. Mam nadzieję że mój nowy ginekolog będzie się na tym znał. Tym bardziej że mam problem z zajściem i owulką :( a co się podaje na zbicie tych komórek?

Dziewczyny mam taką dziwną sytuację. Mój mąż jest krwiodawcą. Był dziś oddać krew i dzisiaj nie mógł, bo miał jakieś przekroczenie "uczuleniowe" jak mi to powiedział. Pytam się co mu nie tak wyszło w tej krwi, a on mi mówi, że lekarz mu powiedział, że od lat miał na granicy ale dziś jest przekroczenie. Nie wiem czy to chodzi o Ige, jutro zadzwonię do stacji krwiodawstwa może ktoś mi udzieli odpowiedzi. Zastanawiam się czy może to mieć związek z naszym niepowodzeniem ciąży 🤔

Dziewczyny mam taką dziwną sytuację. Mój mąż jest krwiodawcą. Był dziś oddać krew i dzisiaj nie mógł, bo miał jakieś przekroczenie "uczuleniowe" jak mi to powiedział. Pytam się co mu nie tak wyszło w tej krwi, a on mi mówi, że lekarz mu powiedział, że od lat miał na granicy ale dziś jest przekroczenie. Nie wiem czy to chodzi o Ige, jutro zadzwonię do stacji krwiodawstwa może ktoś mi udzieli odpowiedzi. Zastanawiam się czy może to mieć związek z naszym niepowodzeniem ciąży [emoji848]

Być może chodzi o eozynofile? Moja córka miała normę przekroczoną o 200% a procentowe aż prawie 400% i teraz w styczniu wyszła jej silna alergia na kurz i koty (mieliśmy cały czas kota, zdechł w grudniu...).

reklama
Do góry