reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej :) czy wasze pierwsze @ po lyzeczkowaniu były takie jak przed?
Dziś rano po 31 dniach od zabiegu pojawiła się @. Bynajmniej mam nadzieję, że to okres. Ogółem krwawienie jest słabsze, ale brzuch boli, bardziej po prawej stronie tam gdzie mam tą torbiel.
U mnie po 1 poronieniu byla normalna, ale za to po drugim byl dramat. Lalo się ze mnie jak z kranu.... podpaski grube night, a po godzinie byla przelana. Także jednym słowem byla masakra

reklama
Dziś rano po 31 dniach od zabiegu pojawiła się @. Bynajmniej mam nadzieję, że to okres. Ogółem krwawienie jest słabsze, ale brzuch boli, bardziej po prawej stronie tam gdzie mam tą torbiel.
U mnie pierwsza @ była masakra, zalewało mi 2 podpaski ale nie bolało nic

Mój pierwszy okres był skąpy. A kolejna miesiączka obfita. Teraz czekam na kolejną @.

U mnie było dziwnie, bo w pierwszy dzień taki słaby był ale potem się rozkręciło i było jak zwykle, choć w 4 dniu miałam mocno brązową krew. I tez miałam torbiel na jajniku. Idę w przyszłym tygodniu do lekarza sprawdzić czy wszystko jest ok i czy torbieli już nie ma.

@mohaaa jaką długość ma szyjka? Przypomnij mi czy bierzesz luteinę i w jakiej dawce. Warto też włączyć suplementację dobrym magnezem.
Co do skręcającej się szyjki u mnie też zaczęło się po 20tc i nie miało to związku z żadną infekcją.

@mohaaa jaką długość ma szyjka? Przypomnij mi czy bierzesz luteinę i w jakiej dawce. Warto też włączyć suplementację dobrym magnezem.
Co do skręcającej się szyjki u mnie też zaczęło się po 20tc i nie miało to związku z żadną infekcją.
Żebym ja to wiedziała 😐 mój gin nie mówi nigdy. A gdybym zapytała to pewnie by powiedział, ze po co mi to wiedzieć 😐 ale już sobie obiecałam, ze za 2 tyg zapytam.
luteiny od dawna nie biore. Teraz tylko w razie „w” progesteron łykam. Co do magnezu to sama sobie włączyłam jakiś czas temu aspargin raz dziennie. Polecasz jakiś inny?

Dziewczyny przychodzę do Was z wiadomością, że jutro udajemy się na pierwszą rozmowę do lokalnego ośrodka adopcyjnego :) Trzymajcie kciuki proszę bo mimo wszystko trochę stres. Postanowiliśmy wykorzystać również tą szansę głównie ze względu na nasz wiek a ponieważ cały ten proces trwa trochę to w między czasie będziemy również podchodzić do kolejnego in vitro jak już dojdę do siebie i zrobię diagnostykę.

U mnie było dziwnie, bo w pierwszy dzień taki słaby był ale potem się rozkręciło i było jak zwykle, choć w 4 dniu miałam mocno brązową krew. I tez miałam torbiel na jajniku. Idę w przyszłym tygodniu do lekarza sprawdzić czy wszystko jest ok i czy torbieli już nie ma.
Ile dni po @ kazał Ci przyjść na kontrolę?

reklama
Do góry