Macica czysta bez ciąży, lewy jajnik schowany za macicę, może być tak że takich pozostałości nie będzie zwyczajnie widać.Czyli dalej nic nie widzą?
reklama
K
Katijah
Gość
ŚlicznyNasz już nie taki mały smerf [emoji3059][emoji38]Zobacz załącznik 1225508
Agnieszka_1988
Fanka BB :)
Jestem dziś po pierwszych 200 ml intralipidu I zaczynam starania. Następny wlew za 3 tygodnie zaplanowany. Kiedy należy sprawdzić komórki NK? Zapomniałam zapytać immunologa a sam nie wspomniał. Już po pierwszej dawce w drugiej fazie cyklu czy po kilku dawkach ? Macie jakieś doświadczenia ? Na dziś decyzja immunologa jest taka że lecę bez sterydów z uwagi na covid którego nie miałam lub nie wiem więc tylko intralipid mnie chwilowo ma ratować. W poniedziałek nowy gin który podobno ogarnia więc zobaczę co ona powie o sterydach.
Charlotte21
Ja nigdy nie mialam powtórzonych badań nk.Jestem dziś po pierwszych 200 ml intralipidu I zaczynam starania. Następny wlew za 3 tygodnie zaplanowany. Kiedy należy sprawdzić komórki NK? Zapomniałam zapytać immunologa a sam nie wspomniał. Już po pierwszej dawce w drugiej fazie cyklu czy po kilku dawkach ? Macie jakieś doświadczenia ? Na dziś decyzja immunologa jest taka że lecę bez sterydów z uwagi na covid którego nie miałam lub nie wiem więc tylko intralipid mnie chwilowo ma ratować. W poniedziałek nowy gin który podobno ogarnia więc zobaczę co ona powie o sterydach.
monika1708
Trzymam kciuki żeby to było to [emoji110]Cześć Dziewczyny Dziś jestem 12 dni po zastrzyku ovitrelle, niby do 10 dni mógł wychodzić test ciążowy fałszywie dodatni.. Dziś zrobiłam, któryś już z kolei i wyszedł pozytywny. Co o tym myślicie? [emoji85]
josiaaa
Jutro pozostaje tylko zrobić betęTrzymam kciuki żeby to było to [emoji110]
roki_1991
12 dni po to myślę że już nie lek trzymam kciuki i śmigaj jutro na betęJutro pozostaje tylko zrobić betę
reklama
Agnieszka_1988
Trzymam kciuki za betę [emoji3060]
Cześć Dziewczyny Dziś jestem 12 dni po zastrzyku ovitrelle, niby do 10 dni mógł wychodzić test ciążowy fałszywie dodatni.. Dziś zrobiłam, któryś już z kolei i wyszedł pozytywny. Co o tym myślicie? [emoji85]