reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Masz rację. Zobacz jaki będziesz mieć wynik i w razie co jedz do szpitala. Niech oni główkują, w końcu od tego są.
Jedyne co jest pewne na 100% (na chwilę obecną) to to, że coś jest nie tak.
Pierwszy raz w życiu życzę komuś i mocno dopinguję żeby spadł poziom bety 😘
UŚCISKI 🤗
Spadła, słabo bo z 1795 na 1780 ale zawsze to jakiś spadek a nie kolejny wzrost. Wieczorem mam wizytę u gin endo która jest też dobrym diagnostą zobaczymy co powie...

reklama
Piękne imię, super gratuluję córci.
Moje aniołki to Alicja i Magdalena
Współczuję kochana, pamiętam jaki to ból ale dziś wiem, że mogę pojechać do mojego synka na cmantarz i z nim porozmawiać i pięknie zadbać o jego grób, a on napewno uśmiecha się do mnie z góry. Te wizyty dały mi jakoś lepiej przeżyć żałobę.

Dziewczyny jak myślicie w których dniach cyklu brać olejek z wiesiołka? Ostatnio cykl mi się skrócił do około 25-24 dni. Dziś 1 dc i nie wiem czy już brać i przez ile. Ostatnio w 9 dc było już po owulacji jak poszłam na usg.

Dziewczyny jak myślicie w których dniach cyklu brać olejek z wiesiołka? Ostatnio cykl mi się skrócił do około 25-24 dni. Dziś 1 dc i nie wiem czy już brać i przez ile. Ostatnio w 9 dc było już po owulacji jak poszłam na usg.

Olej z wiesiołka możesz od 1 dc do owulacji tylko
Ja bralam caly czas. Monitorowaliśmy cykl i nie było u mnie wpływu ma owulacje. 🤔

Podobno należy brać do owulacji ponieważ wiesiołek może wywoływać skurcze macicy które nie służą implantacji. W ciąży jest niewskazany do 37 tygodnia. Później zalecany na poprawę śluzówki i wywołanie skurczy.
Ja bralam caly czas. Monitorowaliśmy cykl i nie było u mnie wpływu ma owulacje. [emoji848]

reklama
Do góry