Spadła, słabo bo z 1795 na 1780 ale zawsze to jakiś spadek a nie kolejny wzrost. Wieczorem mam wizytę u gin endo która jest też dobrym diagnostą zobaczymy co powie...Masz rację. Zobacz jaki będziesz mieć wynik i w razie co jedz do szpitala. Niech oni główkują, w końcu od tego są.
Jedyne co jest pewne na 100% (na chwilę obecną) to to, że coś jest nie tak.
Pierwszy raz w życiu życzę komuś i mocno dopinguję żeby spadł poziom bety
UŚCISKI
reklama
Nadzieja_31
Fanka BB :)
Współczuję kochana, pamiętam jaki to ból ale dziś wiem, że mogę pojechać do mojego synka na cmantarz i z nim porozmawiać i pięknie zadbać o jego grób, a on napewno uśmiecha się do mnie z góry. Te wizyty dały mi jakoś lepiej przeżyć żałobę.Piękne imię, super gratuluję córci.
Moje aniołki to Alicja i Magdalena
Olej z wiesiołka możesz od 1 dc do owulacji tylko
Dziewczyny jak myślicie w których dniach cyklu brać olejek z wiesiołka? Ostatnio cykl mi się skrócił do około 25-24 dni. Dziś 1 dc i nie wiem czy już brać i przez ile. Ostatnio w 9 dc było już po owulacji jak poszłam na usg.
Charlotte21
Dziewczyny jak myślicie w których dniach cyklu brać olejek z wiesiołka? Ostatnio cykl mi się skrócił do około 25-24 dni. Dziś 1 dc i nie wiem czy już brać i przez ile. Ostatnio w 9 dc było już po owulacji jak poszłam na usg.
Ja bralam caly czas. Monitorowaliśmy cykl i nie było u mnie wpływu ma owulacje.Olej z wiesiołka możesz od 1 dc do owulacji tylko
mohaaa
Ja brałam 6-16 dc, tak samo acardDziewczyny jak myślicie w których dniach cyklu brać olejek z wiesiołka? Ostatnio cykl mi się skrócił do około 25-24 dni. Dziś 1 dc i nie wiem czy już brać i przez ile. Ostatnio w 9 dc było już po owulacji jak poszłam na usg.
Agnieszka_1988
Podobno należy brać do owulacji ponieważ wiesiołek może wywoływać skurcze macicy które nie służą implantacji. W ciąży jest niewskazany do 37 tygodnia. Później zalecany na poprawę śluzówki i wywołanie skurczy.
Ja bralam caly czas. Monitorowaliśmy cykl i nie było u mnie wpływu ma owulacje. [emoji848]
Carry88
Moderator
Ja bralam caly czas. Monitorowaliśmy cykl i nie było u mnie wpływu ma owulacje.
Ale podobno ma jakieś właściwości powodujące skurcze macicy co może utrudnić zagniezdzenie albo nawet spowodować poronienie wczesne
Gonzi
Właśnie też o tym kiedyś czytałam dlatego chciałam zapytać jak Wy bierzecie ale widzę że każda ma inną szkołęAle podobno ma jakieś właściwości powodujące skurcze macicy co może utrudnić zagniezdzenie albo nawet spowodować poronienie wczesne
reklama
Carry88
Moderator
Właśnie też o tym kiedyś czytałam dlatego chciałam zapytać jak Wy bierzecie ale widzę że każda ma inną szkołę
Ja akurat nie biorę, ale brałbym do owulacji na pewno i większość tutaj chyba tak bierze. Tak bezpieczniej.