reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Masz rację. Zobacz jaki będziesz mieć wynik i w razie co jedz do szpitala. Niech oni główkują, w końcu od tego są.
Jedyne co jest pewne na 100% (na chwilę obecną) to to, że coś jest nie tak.
Pierwszy raz w życiu życzę komuś i mocno dopinguję żeby spadł poziom bety 😘
UŚCISKI 🤗
Spadła, słabo bo z 1795 na 1780 ale zawsze to jakiś spadek a nie kolejny wzrost. Wieczorem mam wizytę u gin endo która jest też dobrym diagnostą zobaczymy co powie...

reklama
Piękne imię, super gratuluję córci.
Moje aniołki to Alicja i Magdalena
Współczuję kochana, pamiętam jaki to ból ale dziś wiem, że mogę pojechać do mojego synka na cmantarz i z nim porozmawiać i pięknie zadbać o jego grób, a on napewno uśmiecha się do mnie z góry. Te wizyty dały mi jakoś lepiej przeżyć żałobę.

Dziewczyny jak myślicie w których dniach cyklu brać olejek z wiesiołka? Ostatnio cykl mi się skrócił do około 25-24 dni. Dziś 1 dc i nie wiem czy już brać i przez ile. Ostatnio w 9 dc było już po owulacji jak poszłam na usg.

Dziewczyny jak myślicie w których dniach cyklu brać olejek z wiesiołka? Ostatnio cykl mi się skrócił do około 25-24 dni. Dziś 1 dc i nie wiem czy już brać i przez ile. Ostatnio w 9 dc było już po owulacji jak poszłam na usg.

Olej z wiesiołka możesz od 1 dc do owulacji tylko
Ja bralam caly czas. Monitorowaliśmy cykl i nie było u mnie wpływu ma owulacje. 🤔

Podobno należy brać do owulacji ponieważ wiesiołek może wywoływać skurcze macicy które nie służą implantacji. W ciąży jest niewskazany do 37 tygodnia. Później zalecany na poprawę śluzówki i wywołanie skurczy.
Ja bralam caly czas. Monitorowaliśmy cykl i nie było u mnie wpływu ma owulacje. [emoji848]

reklama
Do góry