Podobne tematy
- guest-1727465352
- Ciąża po poronieniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Współczuję kochana, pamiętam jaki to ból ale dziś wiem, że mogę pojechać do mojego synka na cmantarz i z nim porozmawiać i pięknie zadbać o jego grób, a on napewno uśmiecha się do mnie z góry. Te wizyty dały mi jakoś lepiej przeżyć żałobę.
Czekam na wieści. Faktycznie słabo spadłoSpadła, słabo bo z 1795 na 1780 ale zawsze to jakiś spadek a nie kolejny wzrost. Wieczorem mam wizytę u gin endo która jest też dobrym diagnostą zobaczymy co powie...
Tak.Hej czy Wasi partnerzy / mężowie badali nasienie?
Podobno należy brać do owulacji ponieważ wiesiołek może wywoływać skurcze macicy które nie służą implantacji. W ciąży jest niewskazany do 37 tygodnia. Później zalecany na poprawę śluzówki i wywołanie skurczy.
Jak o tym napisałyście to się mocno zastanowiłam. I fakt. Monitoring mialam pomimo że wstrzymane były starania. Poronilam w styczniu i mialam się wstrzymać 3 cykle bo musialam teoche odbudować ocdowitaminowac organizm. Wiesiołek bralam i nie staraliśmy się wtedy. Ale monitoring mialam co miesiąc aby sprawdzić czy dobrze idzie. Bralam go moesiac lub dwa. (Wiem ze nie powinno się dluzej niż 3 miesiace). I macie racje i ja tez. Ale mam ravje do do swojego przypadkuAle podobno ma jakieś właściwości powodujące skurcze macicy co może utrudnić zagniezdzenie albo nawet spowodować poronienie wczesne
Beta do powtórzenia w czw, jeśli nie spadnie znacznie (jest szansa bo to plamienie się trochę rozkręca) to szpital w czw i metotrexat.Czekam na wieści. Faktycznie słabo spadło
Czyli dalej nic nie widzą?Beta do powtórzenia w czw, jeśli nie spadnie znacznie (jest szansa bo to plamienie się trochę rozkręca) to szpital w czw i metotrexat.
Nasz już nie taki mały smerf [emoji3059][emoji38]@monika1708 ale fotka [emoji7]