reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziekuje bardzo ;) po zabiegu przyszla szybko, a tym razem czekam. Kurde, nie moge sie doczekac miesiaczki, to az dziwnie brzmi, ale wypatruje jej :D
To normalne po poronieniu. Każda czeka jak glupia na 1 @ :p

Hej
Dziewczyny jestem wykończona psychicznie. Odeslali mnie do domu. Mój lekarz prowadzący robiąc usg zawołał drugiego i oni nie byli pewni czy żyją czy nie. Czy to mój puls czy dzieci. Masakra. Kazali zrobić betę hcg dziś i w środę
Co za konowaly, no masakra! Jak mogą ie wiedzieć czy dzieci żyją, nosz kur.... przecież to się aż w głowie nie mieści! Beta nic Ci nie powie raczej na takim etapie już... I znowu masz czekać??? Paranoja jakaś... normalnie temat dla telewizji

reklama
Dziewczynki, jestem po prenatalnych i z maluchem wszystko dobrze ❤❤ nie wiem jeszcze kto tam mieszka w brzuszku, lekarz twierdzi że dla niego za wczas, no cóż. W ogóle był malomowny, ale najważniejsze że wszytko Oki. Nt 1.7, kość Kosowa.obecna, serduszko 169/minutę ;) także dalej mogę żyć nadzieją że bedziee chłopak :p

Dziewczynki, jestem po prenatalnych i z maluchem wszystko dobrze ❤❤ nie wiem jeszcze kto tam mieszka w brzuszku, lekarz twierdzi że dla niego za wczas, no cóż. W ogóle był malomowny, ale najważniejsze że wszytko Oki. Nt 1.7, kość Kosowa.obecna, serduszko 169/minutę ;) także dalej mogę żyć nadzieją że bedziee chłopak :p
Super gratuluję wieści 😘😘😘

To dzisiejsze usg
IMG_20201221_150049.jpg

Dziewczynki, jestem po prenatalnych i z maluchem wszystko dobrze [emoji173][emoji173] nie wiem jeszcze kto tam mieszka w brzuszku, lekarz twierdzi że dla niego za wczas, no cóż. W ogóle był malomowny, ale najważniejsze że wszytko Oki. Nt 1.7, kość Kosowa.obecna, serduszko 169/minutę ;) także dalej mogę żyć nadzieją że bedziee chłopak :p

Jeeej super [emoji3590]
Na tym etapie to raczej lekarze zgadują bardziej [emoji23] Zawsze 50% szansy że trafi [emoji16]

Dziewczynki, jestem po prenatalnych i z maluchem wszystko dobrze [emoji173][emoji173] nie wiem jeszcze kto tam mieszka w brzuszku, lekarz twierdzi że dla niego za wczas, no cóż. W ogóle był malomowny, ale najważniejsze że wszytko Oki. Nt 1.7, kość Kosowa.obecna, serduszko 169/minutę ;) także dalej mogę żyć nadzieją że bedziee chłopak :p
Super [emoji176]

Cudnie! Gratki! <3

reklama
Dziewczyny ja mam pytanie o wzmożone napięcie mięśniowe u dzieci? Czym to się objawia?
Ja ostatnio zauważyłam u mojej córki bardzo mocne prężenie się, wyginanie główki i kręgosłupa do tyłu w łuk, przeprostowuje nóżki i rączki. Do tego jest cały czas niespokojna, płaczliwa i nie śpi za dużo. Czy to może byc to?

Do góry