reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dam radę jestem silna co mnie nie zabije to mnie wzmocni... Też płakałam przez drogę ale wszystko pod kontrolą... Zobaczymy jutro jak będzie czy będzie dla mnie dobry scenariusz czy też zły...
Musi być dobry i nie ma innej opcji ;)

Dziewczyny podpytam się was, poronienie tydzien temu. Wszystko samo zeszło, jest okej. Ile od poronienia można zacząć się starać na nowo?
wizyta informacyjna u gina dopiero za kilka dni.
Pytam czysto orientacyjnie.
Ciaza utracona a udało się za pierwszym razem... 😢
Z reguły po pierwszej @ jeśli jest wszystko Oki to lekarz daje zielone światło :)

reklama
Dziewczyny podpytam się was, poronienie tydzien temu. Wszystko samo zeszło, jest okej. Ile od poronienia można zacząć się starać na nowo?
wizyta informacyjna u gina dopiero za kilka dni.
Pytam czysto orientacyjnie.
Ciaza utracona a udało się za pierwszym razem... [emoji22]
My zaraz po poronieniu zaryzykowaliśmy.. Nie doczekałam @ [emoji2960]
Lekarz wtedy nam powiedział ze 3 msc.

Dziewczyny prosze odpiszcie,
Miesiac po lyzeczkowaniu dostalam @, dzis prawie 2 tyg po miesiaczce, mam jakies lekkie krawawienia, nie caly czas, nie boli mnie brzuch, moze leciutko, ale do tej pory nie mialam zadnych plamien, ani takich sytuacji, bylo czysto. Nie liczac czas bezposrednio po lyzeczkowaniu. Nie wiem juz czy zapisac sie do lekarza? Nikt nie powiedzial mi czy tak moze sie dziac. Jestem 5.5 tyg po zabiegu, czy tak jeszcze sie moze dziac?
Odpowiedzcie prosze, bo nie wiem co robic i jak teraz stwierdzic czy jest owulacja :(

Dziewczyny prosze odpiszcie,
Miesiac po lyzeczkowaniu dostalam @, dzis prawie 2 tyg po miesiaczce, mam jakies lekkie krawawienia, nie caly czas, nie boli mnie brzuch, moze leciutko, ale do tej pory nie mialam zadnych plamien, ani takich sytuacji, bylo czysto. Nie liczac czas bezposrednio po lyzeczkowaniu. Nie wiem juz czy zapisac sie do lekarza? Nikt nie powiedzial mi czy tak moze sie dziac. Jestem 5.5 tyg po zabiegu, czy tak jeszcze sie moze dziac?
Odpowiedzcie prosze, bo nie wiem co robic i jak teraz stwierdzic czy jest owulacja :(

Ja 4 tyg po zabiegu dostałam miesiączkę,ale trwała ona prawie 2 tygodnie i tak naprawdę wszelkie krwawienia/plamienia ustały równo 6 tyg po zabiegu. Myślę, że to nic niepokojącego, a owulacje możesz sobie zacząć testami sprawdzać. ;)

Ja 4 tyg po zabiegu dostałam miesiączkę,ale trwała ona prawie 2 tygodnie i tak naprawdę wszelkie krwawienia/plamienia ustały równo 6 tyg po zabiegu. Myślę, że to nic niepokojącego, a owulacje możesz sobie zacząć testami sprawdzać. ;)
Kurcze dzieki, jakos tak sobie sama zakodowalam, ze juz jak byla @, i przed nia juz nie krawailam wcale ani nie plamilam, i tu nagle teraz dwa tyg po niej, nie wiedzialam ze tak moze byc jeszcze.
Dzieki bardzo, uspokoilas mnie :*

Kurcze dzieki, jakos tak sobie sama zakodowalam, ze juz jak byla @, i przed nia juz nie krawailam wcale ani nie plamilam, i tu nagle teraz dwa tyg po niej, nie wiedzialam ze tak moze byc jeszcze.

Myślę, że na spokojnie nie musisz się martwić,ale rozumiem. Mnie to krwawienie 6 tyg już też dobijało,ale potem ustało jak ręką odjął. ;)

Mi lekarz mówił że po zabiegu jest taki okres czasu jak połóg, trzeba się w miarę oszczędzać, różnie może być z naszym organizmem i do tych 6 tygodni nie ma co się martwić.

@mohaaa kochana mogłabyś wrzucić swój wykres? Chciałabym zobaczyć jak wygląda a nie umiem znalesc a wiem że zrobiłaś test i 2 piękne krechy tylko nie pamiętam w którym dpo miałaś pozytyw

Mi lekarz mówił że po zabiegu jest taki okres czasu jak połóg, trzeba się w miarę oszczędzać, różnie może być z naszym organizmem i do tych 6 tygodni nie ma co się martwić.
Dziekuje, wystraszylam sie, bo naprawde juz nie mialam nic, ani plamien ani krwawien od dawna juz, a tu nagle nie wiadomo skad i tak na logike sobie tlumaczylam wlasnie, ale czlowiek sie jednak nakrecal. DZiekuje, jestescie nieocenione :)

reklama
Do góry