reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Rozumiem. Mi po poronieniu wyszły dodatnie przeciwciała kadriolipodowe (robiłam też antykoagulant tocznia i przeciwciała coś na b..), ddimery w normie i w sumie ostatni lekarz ginekolog mi stwierdził, że to aps i kazał mi heparynę już brać przed staraniami nawet. Też mi powiedział, że niewykluczone, że to poza ciąża może wrócić i żadnych środków anty hormonalnych.
To zrozumiałe, bo leki anty zagęszczają krew.

Sama jadę swoim autem. Nie chc e mojego brać bo on mi tak przez te hormony działa na nerwy więc wolę sama a co ma być to będzie .. Są dwa scenariusze i z tym sie liczę...
Ja się już nauczyłam nie jeździć do gina sama, po moich atakach płaczu podczas samotnej jazdy 🤣🤣
Oczywiście potem wszystko było ok, ale droga do gina była pełna wyobraźni.

Ja się już nauczyłam nie jeździć do gina sama, po moich atakach płaczu podczas samotnej jazdy [emoji1787][emoji1787]
Oczywiście potem wszystko było ok, ale droga do gina była pełna wyobraźni.
Dam radę jestem silna co mnie nie zabije to mnie wzmocni... Też płakałam przez drogę ale wszystko pod kontrolą... Zobaczymy jutro jak będzie czy będzie dla mnie dobry scenariusz czy też zły...

reklama
Dziewczyny podpytam się was, poronienie tydzien temu. Wszystko samo zeszło, jest okej. Ile od poronienia można zacząć się starać na nowo?
wizyta informacyjna u gina dopiero za kilka dni.
Pytam czysto orientacyjnie.
Ciaza utracona a udało się za pierwszym razem... 😢

Do góry