reklama
Carry88
Moderator
Super dzięki dziewczyny W takim razie już się uspokoiłam. Wszystkie brałyście już podczas starań?
Tak ja jestem w trakcie i biorę
Gonzi
Fanka BB :)
Ok to ja w listopadzie na wizycie też się podpytam akurat ten miesiąc mam zrobić przerwy po histeroskopii więc po następnej wizycie akurat wznawiam starania. Trzymam kciuki z Twoje starania!Tak ja jestem w trakcie i biorę
Carry88
Moderator
Ok to ja w listopadzie na wizycie też się podpytam akurat ten miesiąc mam zrobić przerwy po histeroskopii więc po następnej wizycie akurat wznawiam starania. Trzymam kciuki z Twoje starania!
Ja po histero szybko zaszłam więc również trzymam kciuki
Gonzi
Nie dziękuję Oby mi też się udało. No i gratuluję!Ja po histero szybko zaszłam więc również trzymam kciuki
Carry88
Moderator
Nie dziękuję Oby mi też się udało. No i gratuluję!
No to niestety ciąża poroniona była, ale to nie że względu na zabieg. Starania w toku aktualnie
Gonzi
Aaaa ok sorki Trzymam kciuki za starania na pewno tym razem będzie dobrzeNo to niestety ciąża poroniona była, ale to nie że względu na zabieg. Starania w toku aktualnie
Mi wychodzą pozytywne przeciwciała w klasie Iga przeciwciał przeciw fosfatydyloserynie, natomiast poza tym mam wysokie ddimery, bo w ciąży w przeciągu 3 dni osiągam 500, a bez ciąży też mam w górnej granicy normy@Destino a jakie badanie robiłaś i po jakich wynikach potwierdzili Ci Aps w ciąży i poza nią?
reklama
Carry88
Moderator
Mi wychodzą pozytywne przeciwciała w klasie Iga przeciwciał przeciw fosfatydyloserynie, natomiast poza tym mam wysokie ddimery, bo w ciąży w przeciągu 3 dni osiągam 500, a bez ciąży też mam w górnej granicy normy
Rozumiem. Mi po poronieniu wyszły dodatnie przeciwciała kadriolipodowe (robiłam też antykoagulant tocznia i przeciwciała coś na b..), ddimery w normie i w sumie ostatni lekarz ginekolog mi stwierdził, że to aps i kazał mi heparynę już brać przed staraniami nawet. Też mi powiedział, że niewykluczone, że to poza ciąża może wrócić i żadnych środków anty hormonalnych.