kasiula222
Fanka BB :)
Tak ja mam tak nie jednoznacznie ale w badaniach po poronieniu wychodzi wskaźnik jeden źle ale już potem są w normie wuec u mnie ewidentnie w ciąży się uaktywnia@kasiula222 ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ja mam tak nie jednoznacznie ale w badaniach po poronieniu wychodzi wskaźnik jeden źle ale już potem są w normie wuec u mnie ewidentnie w ciąży się uaktywnia@kasiula222 ?
Tak ja mam tak nie jednoznacznie ale w badaniach po poronieniu wychodzi wskaźnik jeden źle ale już potem są w normie wuec u mnie ewidentnie w ciąży się uaktywnia
W tamtych ciążach miałam heparyne 0. 4 a teraz w aktualnej mam clexane 0.6 i acard 150 zobaczę co będzie wizyta w poniedziałek. Zawsze bralam od testu a nie w ciemno acard tylko od starań.I jak z heparyna od kiedy? Bo ja byłam dziś u nowego lekarza i w końcu ktoś wziął wszystkie moje wyniki też miałam jeden parametr zaraz po poronieniu zły i je obejrzał i stwierdził zespół. Dał mi heparynę na już i zasugerował by się mocno nie starać [emoji849] zdurnialam.
W tamtych ciążach miałam heparyne 0. 4 a teraz w aktualnej mam clexane 0.6 i acard 150 zobaczę co będzie wizyta w poniedziałek. Zawsze bralam od testu a nie w ciemno acard tylko od starań.
Dobrze że dal ci heparyne. Często bierze się od owuI jak z heparyna od kiedy? Bo ja byłam dziś u nowego lekarza i w końcu ktoś wziął wszystkie moje wyniki też miałam jeden parametr zaraz po poronieniu zły i je obejrzał i stwierdził zespół. Dał mi heparynę na już i zasugerował by się mocno nie staraćzdurnialam.
To dobrzeJestem ujemna [emoji16][emoji16]
Bierzesz od owu. Testujesz 10dpo i jak negatyw to odstawiasz pewnoNo acard biorę od poronienia. Wiedziałam, że mam miec od testu heparynę a ten dziś do mnie, że już mam brać ale przecież zanim zajdę w ciążę to też może potrwać. Ja oszaleje![]()
Dobrze że dal ci heparyne. Często bierze się od owuA czemu masz się mocno nie starać??
To dobrzechoć słyszałam już wiele na temat tych testów i nie późno wychodzą dodatnie. Bo chyba że jutro Ci zadzwonią że jednak się pomylili, czego Ci nie życzę
Bierzesz od owu. Testujesz 10dpo i jak negatyw to odstawiasz pewno
O, to w takim razie pierwszy raz się spotykam z takimi zaleceniamiNo żeby niby najpierw rozrzedzic ta krew. Nie będę odkładać starań, bo nie widzę sensu. Ale mam brac 2 miesiące teraz bez przerwy zacząć od razu (akurat jestem przed owu), nie odstawiać tylko brać ciągle i po 2 miesiącach próbować. Co oczywiście będę robić wcześniej![]()
Ja też miałam od starań. Tyle że po 14 dniach od owu test jeżeli był negatywny to już nie brałam.No acard biorę od poronienia. Wiedziałam, że mam miec od testu heparynę a ten dziś do mnie, że już mam brać ale przecież zanim zajdę w ciążę to też może potrwać. Ja oszaleje![]()