reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny, mam pytanie. Czy jest to możliwe że równo po 8 dniach od zabiegu łyżeczkowania dostałam miesiączke? Bo już od 3 dni w ogóle nie krwawilam, dziś znowu zaczęłam i pobolewa mnie brzuch jak na miesiączke 😓 mój ginekolog mówił mi że dostanę okres za około miesiąc.

To po zabiegu jeszcze. Ja też tak miałam. Krwawilam, plamilam na zmianę. Później przez tydzień spokój i znowu. Tak przez 4 tygodnie.

reklama
Dzieki ale bylam wlasnie u gina u mnie prawdopodobnie ciaza pozamaciczna jestem totalnie zalamana :(
Dziewczyny, mam pytanie. Czy jest to możliwe że równo po 8 dniach od zabiegu łyżeczkowania dostałam miesiączke? Bo już od 3 dni w ogóle nie krwawilam, dziś znowu zaczęłam i pobolewa mnie brzuch jak na miesiączke 😓 mój ginekolog mówił mi że dostanę okres za około miesiąc.
Ja też dostałam @ równo miesiąc po zabiegu. Wcześniej miałam pojedyncze krwawienia, zauważyłam, że tak miałam po trochę większym wysiłku.

Dzieki ale bylam wlasnie u gina u mnie prawdopodobnie ciaza pozamaciczna jestem totalnie zalamana :(
Strasznie mi przykro, ale to już pewne? Ja mam taką sytuację, że w poniedziałek mój lekarz powiedział, że podejrzewa u mnie ciążę biochemiczną, w środę byłam u innej lekarki i powiedziała, że jej to w ogóle wygląda na pozamaciczną, załamałam się. Wczoraj mój lekarz coś wypatrzył wielkości 4mm, teraz czekam do wtorku na wizytę, na której się dowiem czy jednak zdarzył się cud i to dziecko.

U mnie pecherzyk ma 22mm juz :/ czrkam na wyniki bety bo jak bedzie ponad 700 to juz lipa :( tak lekarz mowil ze mam poczekac do poniedzialku i on mi zrobi drugie usg. I ze jesli nie pojawia sie silne bole to zebym nie jechala do szpitala bo na nfz od razu wytna jajowod. A jesli do poniedzialku nic sie nie wydarzy to mi lekarz da jakies zastrzyki zeby samameu poronic ewentualnie chyba mozna probowac laparoskopowo ale nie wiem gdzie...
Ale skoro jest pęcherzyk to jak może być pozamaciczna? Może puste jajo płodowe? Jeśli pęcherzyk jest w macicy i jest pusty

reklama
Pecherzyk w jajowodzie.. Ale progesteron mam dosc wysoki, to chyba niedobrze bo mi podtrzymuje ta pozamaciczna.. Kazal mi lekarz powtorzyc badanie w poniefzialek napisac mu eyniki i umowimy sie na wizyte.

Do góry