reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej Dziewczyny, dostalam wlasnie @. Rowno miesiac po zabiegu. Narazie tylko troche boli brzuch i wyglada na to ze nie bedzie tragedii, a troche sie obawialam, ze bedzie mocno bolec i leciec.... Czyli u mnie dzis 1dc nowego. Teraz zastawiam sie jak obczaic owulacje po? Chodzilam na stymulacje i monitoring, takze wiedzialam co i jak, teraz bede musiala sama ogarnac. Lekarz dal czas do konca listopada, jak nie to przyjsc znowu do niego na stymulacje. A Wy jak dzialalyscie same, testy owulacyjne, czy seks co drugi dzien? Ja do konca sie nie znam na tych testach, bo mi roznie wychodzily :(
Polecam mierzenie temperatury + ewentualnie testy owu

reklama
A polecisz jaki termometr? Kurcze, nie mierzylam nigdy i nie wiem nawet w co zainwestowac, a chcialabym cos zamowic a necie juz dzis, zeby doszlo na czas.

Cześć dziewczyny odebrałam dzisiaj wynik wczorajszej bety wynosi 94.05 mlU/mL, jutro idę powtórzyć czy jest przyrost a w piątek wizyta u ginekologa. Pielęgniarka mi powiedziała, że poniżej 100 nie uznają, że jest ciąża i mam powtórzyć badanie czy jest przyrost. Mam nadzieję, że jutro będzie wyższy wynik.

Cześć dziewczyny odebrałam dzisiaj wynik wczorajszej bety wynosi 94.05 mlU/mL, jutro idę powtórzyć czy jest przyrost a w piątek wizyta u ginekologa. Pielęgniarka mi powiedziała, że poniżej 100 nie uznają, że jest ciąża i mam powtórzyć badanie czy jest przyrost. Mam nadzieję, że jutro będzie wyższy wynik.
Trzymam kciuki, bedzie ok :)
U mnie dzis pierwszy dzien @ po zabiegu

reklama
A czemu niby ponizej 100 nie uznają, skoro od 5 wzwyż jest wynik pozytywny?

Do góry