Charlotte21
Fanka BB :)
U nas wszystko. Temperaturę mierzyłam, testy owulacyjne zawsze mi sie pokrywały z monitoringiem. Ale i tak najskuteczniejsze jest przytulanie co drugi dzien. Kontrola czesto stresuje i nie idzie jak trzebaHej Dziewczyny, dostalam wlasnie @. Rowno miesiac po zabiegu. Narazie tylko troche boli brzuch i wyglada na to ze nie bedzie tragedii, a troche sie obawialam, ze bedzie mocno bolec i leciec.... Czyli u mnie dzis 1dc nowego. Teraz zastawiam sie jak obczaic owulacje po? Chodzilam na stymulacje i monitoring, takze wiedzialam co i jak, teraz bede musiala sama ogarnac. Lekarz dal czas do konca listopada, jak nie to przyjsc znowu do niego na stymulacje. A Wy jak dzialalyscie same, testy owulacyjne, czy seks co drugi dzien? Ja do konca sie nie znam na tych testach, bo mi roznie wychodzily
Bzdety jakies gadają. Jak można mówić takie rzeczy. 100 to juz duzy wybnik. Ja w dzien spodziewanej miesiaczni mjalam ledwo 48 i mowili ze wvzesna ciaza. Wiec na pewno bobas jestCześć dziewczyny odebrałam dzisiaj wynik wczorajszej bety wynosi 94.05 mlU/mL, jutro idę powtórzyć czy jest przyrost a w piątek wizyta u ginekologa. Pielęgniarka mi powiedziała, że poniżej 100 nie uznają, że jest ciąża i mam powtórzyć badanie czy jest przyrost. Mam nadzieję, że jutro będzie wyższy wynik.
Kazda ciaza to jeden wielki stres. Wiem ze sie boisz i analizujesz. Nie wiem co doradzić bo i tak bym tez schozowala jak ty. Na pocieszenie powiem ze 4 razy krwawiłam w ciazy i wszystko było ok. caluski.Już mam schize znów, bo w śluzie dziś coś beżowego zobaczyłam :/ jednak nie można się cieszyć za bardzo :/
To raczej normalne. ja tak mialam tydzien przez porodem. Martwiłam się bardzo. Nawet jak zwykle byla aktywna kolo 19. To wtedy nie. Piekielnie sie balam. Słodkiego sie sie najadlam i nic. Ale w koncu nad ranem zmusiłam leniucha do poruszania się.Hej dziewczyny.
Ja znowu zaczynam schizowac że dziecko mi się za mało w brzuchu rusza [emoji3061]
Do psychiatryka odrazu..
Jak cos cie martwi to lepiej zawsze na ip jechać. (Mnie już tam znali)