reklama
Takaja123
Fanka BB :)
@mohaaa Możesz odstawić i zobaczyć efekt. Coś tu dziewczyny mówiły, że on zmniejsza krwawienie podczas @ i jeszcze chyba to @roki_1991 pisala, że może utrudniać zajście w ciążę więc nie wiem czy nie lepiej odstawić
nnat.
Ja tam niewiele widzę, jak mam być szczera, bo tylko dotknąć ja w okolicy ust to płacz i wrzask.@nnat. jak już lada moment się będą przebijać to widać jakby tą górną część zęba pod dziąsłem. Ale u nas dla odmiany teraz chyba górne dokuczają [emoji23][emoji85]
Przygryza jak próbujemy smarować dziąsła...
Parę dni temu fotkę zrobiłam jak się śmiała, a dzisiaj już wydaje się, że dużo wyżej zeby są, ale to tak jak spojrzę, jak ma moment że się uśmiechnie.
Wydaje się, że idzie to dość szybko teraz i dużo gorzej to znosi, wiec mam nadzieje, ze te żeby juz niedługo się przebiją...
U was wszystkie na raz
Madlein
Kochane jeszcze @młoda1994 i ja. Aczkolwiek ja bardziej liczę na jakiś cud, bo ostatnio trudno nawet o przytulanki@Jivka jaka duża panna już
@mohaaa chyba jedyne tu zostałyśmy i walczymy uparcie ale grunt, że się nie poddajemy
Faktycznie z tym okresem to słabo cos, a próbowałaś miositogyn? Ja ten cykl też mam strasznie rozjechany. W lipcu 24 powinnam @, a niedawno wyszła dopiero owulka więc czekam na okres z utęsknieniem i wracam do miositogynu żeby wyrównać bo aż dziwne. Nawet nie mam kiedy do gina pójść bo czas urlopowy.
Może to endo u Ciebie potrzebuje czasu żeby się polepszyć.?
młoda1994
U mnie raczej też lipa. Przytulanki są i to często nawet ale ciąża z 0% prawidłowymi plemnikami jest nikła szansa raczej też cud że znajdzie się jeden zdrowy i silny szybki plemnik który będzie wstanie zapłodnić moja komórkę jajowa i się zagnieździ. Jeszcze trzeba mieć pewność że się owu ma w każdym cyklu.Kochane jeszcze @młoda1994 i ja. Aczkolwiek ja bardziej liczę na jakiś cud, bo ostatnio trudno nawet o przytulanki [emoji849]
Ja się dużo nie udzielam ale też walczę. Pierwszy cykl po poronieniu na aromku i zobaczymy co z tego wyjdzie. Muszę jeszcze zrobić badania na zespół antyfosfolipidowy, immunolog mi kazała.
Magdusia88
Jestem i ja! 2 lata starań, 2 poronienia.
Narazie nie wyszło mi nic w badaniach, oprócz patologicznej tolerancji glukozy.
Wyszla mi glukoza nacczo, po godz. i po dwoch:
92
101
154.
Diabetolog stwierdził, że mogło to być przyczyną poronień.
Zalecił metformine podczas staran i w trakcie ciąży. Dziś wzięłam pierwsza dawkę, mam narazie małą, mam sukcesywnie zwiększać przez nastepne 4 tygodnie.
U partnera słabsze nasienie. Bierze suple i powtarzany we wrześniu.
Boję się strasznie, ale nie tracę nadziei. Podczytuje was regularnie, ale mało sie udzielam [emoji4]
Narazie nie wyszło mi nic w badaniach, oprócz patologicznej tolerancji glukozy.
Wyszla mi glukoza nacczo, po godz. i po dwoch:
92
101
154.
Diabetolog stwierdził, że mogło to być przyczyną poronień.
Zalecił metformine podczas staran i w trakcie ciąży. Dziś wzięłam pierwsza dawkę, mam narazie małą, mam sukcesywnie zwiększać przez nastepne 4 tygodnie.
U partnera słabsze nasienie. Bierze suple i powtarzany we wrześniu.
Boję się strasznie, ale nie tracę nadziei. Podczytuje was regularnie, ale mało sie udzielam [emoji4]
Magdusia88
3mam kciuki [emoji3590]Ja się dużo nie udzielam ale też walczę. Pierwszy cykl po poronieniu na aromku i zobaczymy co z tego wyjdzie. Muszę jeszcze zrobić badania na zespół antyfosfolipidowy, immunolog mi kazała.
reklama