reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@nnat. jak już lada moment się będą przebijać to widać jakby tą górną część zęba pod dziąsłem. Ale u nas dla odmiany teraz chyba górne dokuczają [emoji23][emoji85]

@nnat. jak już lada moment się będą przebijać to widać jakby tą górną część zęba pod dziąsłem. Ale u nas dla odmiany teraz chyba górne dokuczają [emoji23][emoji85]
Ja tam niewiele widzę, jak mam być szczera, bo tylko dotknąć ja w okolicy ust to płacz i wrzask.
Przygryza jak próbujemy smarować dziąsła...
Parę dni temu fotkę zrobiłam jak się śmiała, a dzisiaj już wydaje się, że dużo wyżej zeby są, ale to tak jak spojrzę, jak ma moment że się uśmiechnie.
Wydaje się, że idzie to dość szybko teraz i dużo gorzej to znosi, wiec mam nadzieje, ze te żeby juz niedługo się przebiją... ;)

U was wszystkie na raz 😅

@Jivka jaka duża panna już 😍

@mohaaa chyba jedyne tu zostałyśmy i walczymy uparcie ale grunt, że się nie poddajemy 😉
Faktycznie z tym okresem to słabo cos, a próbowałaś miositogyn? Ja ten cykl też mam strasznie rozjechany. W lipcu 24 powinnam @, a niedawno wyszła dopiero owulka więc czekam na okres z utęsknieniem i wracam do miositogynu żeby wyrównać bo aż dziwne. Nawet nie mam kiedy do gina pójść bo czas urlopowy.

Może to endo u Ciebie potrzebuje czasu żeby się polepszyć.?
Kochane jeszcze @młoda1994 i ja. Aczkolwiek ja bardziej liczę na jakiś cud, bo ostatnio trudno nawet o przytulanki 🙄

Kochane jeszcze @młoda1994 i ja. Aczkolwiek ja bardziej liczę na jakiś cud, bo ostatnio trudno nawet o przytulanki [emoji849]
U mnie raczej też lipa. Przytulanki są i to często nawet ale ciąża z 0% prawidłowymi plemnikami jest nikła szansa raczej też cud że znajdzie się jeden zdrowy i silny szybki plemnik który będzie wstanie zapłodnić moja komórkę jajowa i się zagnieździ. Jeszcze trzeba mieć pewność że się owu ma w każdym cyklu.

Jestem i ja! 2 lata starań, 2 poronienia.
Narazie nie wyszło mi nic w badaniach, oprócz patologicznej tolerancji glukozy.
Wyszla mi glukoza nacczo, po godz. i po dwoch:
92
101
154.
Diabetolog stwierdził, że mogło to być przyczyną poronień.
Zalecił metformine podczas staran i w trakcie ciąży. Dziś wzięłam pierwsza dawkę, mam narazie małą, mam sukcesywnie zwiększać przez nastepne 4 tygodnie.

U partnera słabsze nasienie. Bierze suple i powtarzany we wrześniu.

Boję się strasznie, ale nie tracę nadziei. Podczytuje was regularnie, ale mało sie udzielam [emoji4]

reklama
Do góry