mohaaa
Fanka BB :)
Chyba faktycznie odstawię w tym cyklu@mohaaa Możesz odstawić i zobaczyć efekt. Coś tu dziewczyny mówiły, że on zmniejsza krwawienie podczas @ i jeszcze chyba to @roki_1991 pisala, że może utrudniać zajście w ciążę więc nie wiem czy nie lepiej odstawić
Nigdy nie masz pewności czy jest 0,0000000% prawidłowych. Mój mąż tez miał 0% a zaszłam w ciąże w od razu. Lekarz mowil, ze w labo zakraglaja do 0%, np gdy jest ich na tyle mało, ze 1% z tego nie wylicza. No i ma to sensU mnie raczej też lipa. Przytulanki są i to często nawet ale ciąża z 0% prawidłowymi plemnikami jest nikła szansa raczej też cud że znajdzie się jeden zdrowy i silny szybki plemnik który będzie wstanie zapłodnić moja komórkę jajowa i się zagnieździ. Jeszcze trzeba mieć pewność że się owu ma w każdym cyklu.
@roki_1991 właśnie pamiętam, że coś takiego było
@mohaaa może warto odstawić i zobaczyć czy będzie efekt
@Madlein @młoda1994 @Magdusia88 @aga.i.nieszka to jeszcze nas tu troszkę jest za każdą z Was trzymam mocno kciuki żeby udało się jak najszybciej ujrzeć dwie kreseczki ❤❤❤❤
Powiedz proszę przy jakiej okazji dowiedziałaś się, ze masz dwuroznaKochana, czyli jesteś najlepszym dowodem na to, ze przy dwurożności można szczęśliwie urodzić. ❤ I takie historie dają ogromną nadzieję. Ja chyba jestem jakaś szczególnie pechowa, bo mam 2 nieudane ciąże za sobą, w 6 i 8 tyg. Jeszcze kilka dni temu stwierdziłam, ze do 3 razy sztuka i dopiero wtedy rozważę zabieg usunięcia przegrody. Ale od wczoraj zaczęłam myśleć już teraz o zabiegu, jeśli ma pomóc i ułatwić donoszenie, to po co się zaś męczyć, martwić finałem.