reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jak miałam ją w kołysce to wyjmowałam na noc [emoji85] Ale teraz w łóżeczku zostawiam, bo i tak ma dużo miejsca. Warkocz jest super, polecam bardzo. Nie ma problemu wpadających kończyn w szczebelki [emoji4]
I ciesz się nieruchliwym dzieckiem bo ja już mam dość [emoji51] Zwłaszcza że ona siadanie, raczkowanie i wstawanie opanowała w ciągu 1,5 tygodnia [emoji849]
Wow ekstra szybko! :)

Ja to się boję że nos w coś wsadzi i przeoczę ten moment 🙄
Dzisiaj obudziła nas nad ranem i nogi między szczebelkami, ułożona w poprzek łóżeczka 😅

reklama

Ja to się boję że nos w coś wsadzi i przeoczę ten moment [emoji849]
Dzisiaj obudziła nas nad ranem i nogi między szczebelkami, ułożona w poprzek łóżeczka [emoji28]
No widzisz, a Łucja nigdy tak nie wędrowała. Ale w kołysce po prostu nie miała na to miejsca, a teraz w łóżeczku jest pierdyliard pobudek bo ćwiczy siadanie [emoji849]

Ja to się boję że nos w coś wsadzi i przeoczę ten moment [emoji849]
Dzisiaj obudziła nas nad ranem i nogi między szczebelkami, ułożona w poprzek łóżeczka [emoji28]
A przed nabyciem tych umiejętności 2 tygodnie tak jęczała że mi już na psychę siadało... A ona po prostu aktualizowała oprogramowanie [emoji85] Teraz znowu jęczy i nie wiem czy to zęby czy znowu coś nowego wymyśli...

Pozdrawiamy wszystkie ślicznotki [emoji173]
20200714_135124.jpeg

Dziewczyny, nie wiem czy pamiętacie, jak pisałam o dodatnich wynikach w kierunku różyczki. Byłam szczepiona, ale wyniki były dodatnie. Lekarka zakaźna wtedy stwierdziła, ze niemożliwym jest zarażenie w przypadku szczepienia. 0_o Tutaj na forum podsunelyscie mi parwowirusa i rumień zakaźny (mam utrzymująca się ponad miesiąc plamista wysypkę, która dopiero teraz blednie i stopniowo zanika). Zrobiłam badanie w kierunku parwowirusa i wynik jednak negatywny. Co robić dalej? Jakieś pomysły? :(
Może awidność na różyczke będzie wiadomo czy stare czy nowe zakażenie

reklama
Dziewczyny, nie wiem czy pamiętacie, jak pisałam o dodatnich wynikach w kierunku różyczki. Byłam szczepiona, ale wyniki były dodatnie. Lekarka zakaźna wtedy stwierdziła, ze niemożliwym jest zarażenie w przypadku szczepienia. 0_o Tutaj na forum podsunelyscie mi parwowirusa i rumień zakaźny (mam utrzymująca się ponad miesiąc plamista wysypkę, która dopiero teraz blednie i stopniowo zanika). Zrobiłam badanie w kierunku parwowirusa i wynik jednak negatywny. Co robić dalej? Jakieś pomysły? :(

Może spróbuj jeszcze EBV zbadać.

Do góry