Charlotte21
Fanka BB :)
Szok. ja myslalam ze Miłka taka bedzie. Ale urodzila sie taka "normalna". Ja podobno bylam dluga i jak szczurek. 3.5 kg wagi na 59 cm. Taka siw urodziłam i na zdjęciach widać że tez długie nogi. Czy to się przełożyło? Nie wiem. Mam niby 176 cm wzrostu. Ale nie wydaje mi się aby to byko jakos duzo. ale zs 80 ??? Jestem w szoku. Taka modelka z Łucji?Dziewczyny mój mąż w tym roku skończył 40 lat, a młodsza córka na 8mscy [emoji23] Więc to jeszcze całkiem normalny wiek [emoji23]
@Charlotte21 moje córki mają długie nogi [emoji23] Więc zawsze szybciej wskakują w rozmiary niż to przewidziane na ich wiek. Łucji dzisiaj założyłam komplet na 80 i pasuje [emoji85] A 74 spodnie powoli zaczynam wyprzedawać bo już są przykrótkie [emoji849]
A jak u was z waga skoro Malutka jest dluga ? Bo u nas w sumie Miłka jest szczupłym dzieckiem. U nas kp na żądanie. Ale dzisiaj kończy 10 tygodni i waży 4.6. Przyrosty są ale skąpe wszyscy mówią że taki jen urok. No i tak waga jest na 10 cebtylu a wzrost na 95. Pediatra mowila ze ok. W necue czytam xr nie powinno być takich roznic w siatce centylowej.
Moja to jest mala chłopaczyca.