reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ty jesteś jak ja jeszcze miesiąc temu dwa razy w tygodniu z nowymi badaniami w labo 🙈🙉🤣
Uczę się od najlepszych 😁😁😋 (to nie było złośliwe 😗) A tak na poważnie to teraz już mam rzadziej z tymi lekarzami 😋 dalej szukam jakiegoś dobrego hematologa, bo jeszcze na tym chce się skupić. No i czekam aż odezwie się do mnie taki koleś z fejsa który ogarnia mutacje i suplementacje 🙄 mam nadzieję że mi pomoże to ogarnąć zeby w krótkim czasie podnieść wyniki

reklama
Uczę się od najlepszych 😁😁😋 (to nie było złośliwe 😗) A tak na poważnie to teraz już mam rzadziej z tymi lekarzami 😋 dalej szukam jakiegoś dobrego hematologa, bo jeszcze na tym chce się skupić. No i czekam aż odezwie się do mnie taki koleś z fejsa który ogarnia mutacje i suplementacje 🙄 mam nadzieję że mi pomoże to ogarnąć zeby w krótkim czasie podnieść wyniki

Spoko, po prostu ja dokładnie wszystko to przechodziłam 😉 szukanie, czytanie, badania itp itd. Pozniej się już uspokoisz 😉 trzymam kciuki 👌

Szok. 🙂 ja myslalam ze Miłka taka bedzie. Ale urodzila sie taka "normalna". Ja podobno bylam dluga i jak szczurek. 3.5 kg wagi na 59 cm. Taka siw urodziłam i na zdjęciach widać że tez długie nogi. Czy to się przełożyło? Nie wiem. Mam niby 176 cm wzrostu. Ale nie wydaje mi się aby to byko jakos duzo. 🙈 ale zs 80 ??? Jestem w szoku. Taka modelka z Łucji?
A jak u was z waga skoro Malutka jest dluga ? Bo u nas w sumie Miłka jest szczupłym dzieckiem. U nas kp na żądanie. Ale dzisiaj kończy 10 tygodni i waży 4.6. Przyrosty są ale skąpe 🙂 wszyscy mówią że taki jen urok. No i tak waga jest na 10 cebtylu a wzrost na 95. Pediatra mowila ze ok. W necue czytam xr nie powinno być takich roznic w siatce centylowej.🤷‍♀️
Moja to jest mala chłopaczyca.
Moja to klops [emoji16] Tydzień temu ważyła 9,5kg [emoji85] Aczkolwoek przybiera już mniej niż kiedyś bo tetaz 700g w 2 msce, ale niestety dużo się rusza, raczkuje po całym mieszkaniu i wstaje gdzie tylko może [emoji849]Zobacz załącznik 1153025Zobacz załącznik 1153026
Piękności 🥰 widac ze duza dziewczyna i ruchliwa ! U mnie Malutka chlopocora. 🙈

Załączniki

• 20200723_183353.jpg
    20200723_183353.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 57
Jaka słodziutka 🥰🥰🥰

Siedzę w przychodni bo miałam na dzisiaj skierowanie na test obciążenia glukozą. Zdziwiłam się bo to tylko krzywa dwupunktowa 🤨 panie powiedziały że tylko w ciąży robi się trzy punktową 🤷‍♀️ dokupiłam jeszcze krzywą insulinową, ciekawa jestem czy coś wykaże.

Warto robić jednak 3pkt, nie prawda że tylko w ciąży się ja robi.

Jaka słodziutka 🥰🥰🥰

Siedzę w przychodni bo miałam na dzisiaj skierowanie na test obciążenia glukozą. Zdziwiłam się bo to tylko krzywa dwupunktowa 🤨 panie powiedziały że tylko w ciąży robi się trzy punktową 🤷‍♀️ dokupiłam jeszcze krzywą insulinową, ciekawa jestem czy coś wykaże.
Choć nie jestem w ciąży robili mi pobrania 3 razy. Może źle było zapisane na skierowaniu?

Moja to klops [emoji16] Tydzień temu ważyła 9,5kg [emoji85] Aczkolwoek przybiera już mniej niż kiedyś bo tetaz 700g w 2 msce, ale niestety dużo się rusza, raczkuje po całym mieszkaniu i wstaje gdzie tylko może [emoji849]Zobacz załącznik 1153025Zobacz załącznik 1153026
Ale cudna 😁❤️ jeju też bym chciała żeby moja już taka bardziej kumata była 😁😍
Masz ten warkocz, który i mnie szalenie się podoba, nie boisz się go trzymać w nocy, czy ma noc go wyjmujesz?
Piękności 🥰 widac ze duza dziewczyna i ruchliwa ! U mnie Malutka chlopocora. 🙈
O Boże, jaka czuprynka! Już kucyki wiązać można 😅

Ale cudna [emoji16][emoji3590] jeju też bym chciała żeby moja już taka bardziej kumata była [emoji16][emoji7]
Masz ten warkocz, który i mnie szalenie się podoba, nie boisz się go trzymać w nocy, czy ma noc go wyjmujesz?

O Boże, jaka czuprynka! Już kucyki wiązać można [emoji28]
Jak miałam ją w kołysce to wyjmowałam na noc [emoji85] Ale teraz w łóżeczku zostawiam, bo i tak ma dużo miejsca. Warkocz jest super, polecam bardzo. Nie ma problemu wpadających kończyn w szczebelki [emoji4]
I ciesz się nieruchliwym dzieckiem bo ja już mam dość [emoji51] Zwłaszcza że ona siadanie, raczkowanie i wstawanie opanowała w ciągu 1,5 tygodnia [emoji849]

reklama
Dziewczyny, nie wiem czy pamiętacie, jak pisałam o dodatnich wynikach w kierunku różyczki. Byłam szczepiona, ale wyniki były dodatnie. Lekarka zakaźna wtedy stwierdziła, ze niemożliwym jest zarażenie w przypadku szczepienia. 0_o Tutaj na forum podsunelyscie mi parwowirusa i rumień zakaźny (mam utrzymująca się ponad miesiąc plamista wysypkę, która dopiero teraz blednie i stopniowo zanika). Zrobiłam badanie w kierunku parwowirusa i wynik jednak negatywny. Co robić dalej? Jakieś pomysły? :(

Do góry