mohaaa
Fanka BB :)
Mój za 3 miesiące skończy 38, a nawet niecałeMój mąż za 2 miesiące 38lat kończy
A mój tata po raz pierwszy został ojcem w wieku 40 lat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój za 3 miesiące skończy 38, a nawet niecałeMój mąż za 2 miesiące 38lat kończy
I bądź tutaj mądry.56 i 62 [emoji4] Moja starsza urodziła się 3980g i 56cm i w 56 nie wchodziła w ogóle [emoji23] Za to Łucja 3600g i 56cm i chodziła w 56 prawie miesiąc [emoji4] Miałam mało i sobie dokupiłam po prostu [emoji4]
Juz zebyO widzisz, a to ten androlog znalazł problem, czy ktoś was pokierowal? Jakbyście byli któregoś razu i mieli trochę czasu i jakbyś miała oczywiście ochotę, to odezwij się!![]()
Ja to tak wszystko na bieżąco ogarniam, bo dużo zależy od humoru i samopoczucia panienki, zwłaszcza że zaczęłyśmy JUŻ przygodę z ząbkowaniem![]()
A poza tym u nas wszystko dobrze, właśnie w niedzielę chrzciliśmy Zuzkę, jakas jakby grzeczniejsza była![]()
Popieram, u nas podobnie
Moja 3210 g i 55 cm i do tej pory zakladam pojedyncze ubranka w rozm 56a w poniedziałek 3 miesiące skonczyla...
Jedne jakieś dostałam portki w rozmoerze dla wczesniakow 44 albo 48 - długo w nich chodziła. Jedne spodenki rozmiar 50 - rosną razem z Zuzką, do dziś je nosimy![]()
Ja bym zamówiła 56. I nie przesadzała. Najbardziej przydały mi się pajace na długi rękaw i polspiochy. Pajacyków nie lubiłam bo trzeba po całości odpinać. Ile bym dala aby moje ubranka miały zasuwakiDzięki dziewczyny. Zbieram informacje i jak będę na L4 to zacznę działać.
Promocje są w sklepach ale na letnie rzeczy głównie...
Najwyżej na bieżąco będę zamawiać![]()
Ja mierzyłam 3 miesiace, dodatkowo monitoring i testy owu. Wszystko mi sie nakładało. Mierzyłam zawsze o tej samej porze (6 rano) i w buzi pod językiem z jednej strony. Potem to mialam juz na plastiku zebem dziurkę zrobionaCzy któraś z Was mierzy/mierzyła temperaturę? Gin mi wczoraj zalecił. Zaczęłam dzisiaj i zastanawiam się czy nie lepiej od kolejnego cyklu, skoro dziś już 11 dc. I jeszcze pytanie - gdzie wkładacie termometr?czytałam, ze można w usta i tak tez dziś zrobiłam
Mój zażywa fertile man, fertil Man plus, mascu pro a teraz zażywa progreactive man poniżej wstawiam zdjęcie tych co bierze teraz [emoji116]Mój ma tyle samo, skończone nawet [emoji6]
I teraz tak myślę może zaaplikuje swojemu jakieś witaminy, bez recepty coś polecisz?
No widzisz. A dużo bzdur ci lekarze gadają. To co oni gadają to gdyby to było prawda to mnie by na świecie nie było i mojego rodzeństwa również a moja siostra by nie miała dzieci.Mój za 3 miesiące skończy 38, a nawet niecałe [emoji14]
A mój tata po raz pierwszy został ojcem w wieku 40 lat![]()
Bidulka@Charlotte21 chyba genetyka u nas działa. No nic przyjemnego, wymaga ogromu cierpliwosci, zwłaszcza u takiego maluszka....Przykład - sama gryzaczka nie utrzyma przy buzi i muszę jej pomagać, podtrzymywać. Wczoraj tragedię już mieliśmy. Ani ziołowy specyfik, a i dentinox na lidokainie nie pomagał, jeść nie chciała, a jak jadła to malutko i to tylko lewą stroną, jak się smoczek przesunął na środek dziobka, to płacz taki, że nie wiedziałam co robić. Dopiero po paracetamolu jako tako się uspokoiła, dojadla poplakujac i poszła spać
![]()
Już chyba pisałam, moja mała 67 cm, a w rampersach 56 śpi, a na co dzień 68 bodziaki zakładamy od prawie miesiąca.Dziewczyny mój mąż w tym roku skończył 40 lat, a młodsza córka na 8mscy [emoji23] Więc to jeszcze całkiem normalny wiek [emoji23]
@Charlotte21 moje córki mają długie nogi [emoji23] Więc zawsze szybciej wskakują w rozmiary niż to przewidziane na ich wiek. Łucji dzisiaj założyłam komplet na 80 i pasuje [emoji85] A 74 spodnie powoli zaczynam wyprzedawać bo już są przykrótkie [emoji849]