reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@młoda1994 ehh rozumiem Cię [emoji26] jak jest problem u faceta to trudniej bo są uparci niestety. Musisz byc jego motywatorem i mówić, że wierzysz w niego i wszystko się ułoży. Faceci są bardzo delikatni wbrew pozorom [emoji6]
Wiesz co nie o to chodzi. On nie ma problemów z badaniem się. Ale tu bardziej o to chodzi ze w zeszłym roku badanie nasienia miał lepsze niż teraz a zaczął się lepiej odżywiać ograniczył do minimum fajki nie pije alko nosi luźne gacie nie kąpię się w gorącej wodzie no i ma sporo ruchu a wyniki są gorsze niż jak więcej palił nie miał ruchu itd. Ja też tego nie rozumiem.

EDIT: cały czas mu mówię że to da się zmienić że będziemy mieć dziecko że wszystko się ułoży ale on jest bardziej uparty niż ja. Nie chcę też mu nic narzucać bo wtedy się zremy jak pies z kotem.

reklama
@mohaaa Link do: PROFERTIL ZWIĘKSZA PŁODNOŚĆ U MĘŻCZYZN 60 kapsułek o tym piszesz? A cynk jakie ma działanie?

@młoda1994 może będą lepsze oby ❤ ja zawsze nastawiam się na najgorsza żeby miło się zaskoczyć 🤭😉

@nnat. Na pewno dam znać. Sama jestem ciekawa jak ten testosteron ale badanie zrobi dopiero w sobotę 2 dni po drugim zastrzyku.

tak to to :) nie wiem jakie działanie ma cynk, ale gin kazał i mi i mężowi łykać
Profertil chyba najlepiej zamówić online z apteki Ziko, wysyłka za darmo jak się dobije do jakiejś kwoty. Przynajmniej my tak zawsze kupujemy :)

tak to to :) nie wiem jakie działanie ma cynk, ale gin kazał i mi i mężowi łykać
Profertil chyba najlepiej zamówić online z apteki Ziko, wysyłka za darmo jak się dobije do jakiejś kwoty. Przynajmniej my tak zawsze kupujemy :)
Cynk ma korzystny wpływ na płodność i pomaga przy wyregulowaniu cyklów, to tak w tym kontekście. ;)

@Humhum łatwo i szybko się składa to też jest jego zaletą. [emoji6]

@mohaaa @nnat. Dzięki dziewczyny za Podpowiedz [emoji3590]

@młoda1994 to dziwne, że pomimo zdrowszego trybu życia i suplementacji wyniki są gorsze. Może zmienić witaminy? Trzymam za Was kciuki [emoji3590]
Zmieniliśmy. Strasznie nas to zdziwiło że wyniki są tak koszmarne z kliniki a u urologa-androloga wyniki były ok tylko wolno poruszające się plemniki ale pow nam że w jego wieku tak może być [emoji2368] ale ciąża z tego będzie zdrowa napewno.

Zmieniliśmy. Strasznie nas to zdziwiło że wyniki są tak koszmarne z kliniki a u urologa-androloga wyniki były ok tylko wolno poruszające się plemniki ale pow nam że w jego wieku tak może być [emoji2368] ale ciąża z tego będzie zdrowa napewno.

O matko w jego wieku czyli jakim? Bo ja mam 32 i też ciągle słyszę w Pani wieku jakbym miała z 60 i zamierzała w ciążę zachodzić 🙈

O matko w jego wieku czyli jakim? Bo ja mam 32 i też ciągle słyszę w Pani wieku jakbym miała z 60 i zamierzała w ciążę zachodzić [emoji85]
Jak ja mówię ile mam lat (rocznik 88) i ze nie mam dzieci to wszyscy patrzą na mnie i milczą hahahahhah, weeeez się nie przejmuj, tak sie życie ułożyło i tak ma być. Bez sensu zamartwiać się rzeczami, na które nie mamy wpływu [emoji6]

reklama
Do góry