reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@mohaaa Link do: PROFERTIL ZWIĘKSZA PŁODNOŚĆ U MĘŻCZYZN 60 kapsułek o tym piszesz? A cynk jakie ma działanie?

@młoda1994 może będą lepsze oby [emoji3590] ja zawsze nastawiam się na najgorsza żeby miło się zaskoczyć [emoji2960][emoji6]

@nnat. Na pewno dam znać. Sama jestem ciekawa jak ten testosteron ale badanie zrobi dopiero w sobotę 2 dni po drugim zastrzyku.
Ja niestety tak nie mam. 8.07 jechałam na wizytę wiedząc że wyniki są złe ale nie wiedziałam że aż tak bo są gorsze niż w zeszłym roku a zmienił styl życia na lepsze a nasienie gorsze[emoji2368]

@Humhum, anex jest niczego sobie. Gdybym miała kupować, to właśnie taki.
Osobiście uważam, że lepiej kupić używaną gondole, niedrogo a potem wypasiona spacerówkę niż 2w jednym, bo rzadko z tej spacerówki długo się korzysta. Właśnie dlatego, że duża. A często do auta potrzebna poręczniejsza.
Jeśli chodzi o mnie uparłam się na wózek na paskach. To był doskonały wybór. Dałam za niego 450pln. Był też inny powód takiego zakupu. Ale to był strzał w 10. Jak już miałam kupować spacerówkę okazało się, że jestem w ciąży, więc nie kupiłam. I dobrze, bo bym nie skorzystala

@Takaja123 mój m miał zalecenie od lekarza 1 dzień salfazin, 2dzien Wit C 1000, 3 dzień capivit a +e, ode mnie Wit D3 2000j. Potem miał fertilman

Ostatnia edycja:
@młoda1994 może coś wymyśli żeby poprawić jakość nasienia, będzie dobrze [emoji8]

@Humhum jeśli myślisz o spacerówce to zobacz sobie jogger miałam okazję go testować jest lekki i szybko się składa. Jeśli miałabym inwestować to właśnie taką[emoji6]
Obyś miała rację. Choć trudno jest mi namówić męża na drugie badanie nasienia bo trochę się załamał a do tego straty bierze na siebie gdzie ja tak nie uważam. Już chyba mi się odechciało.

reklama
Do góry