reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@mohaaa Link do: PROFERTIL ZWIĘKSZA PŁODNOŚĆ U MĘŻCZYZN 60 kapsułek o tym piszesz? A cynk jakie ma działanie?

@młoda1994 może będą lepsze oby [emoji3590] ja zawsze nastawiam się na najgorsza żeby miło się zaskoczyć [emoji2960][emoji6]

@nnat. Na pewno dam znać. Sama jestem ciekawa jak ten testosteron ale badanie zrobi dopiero w sobotę 2 dni po drugim zastrzyku.
Ja niestety tak nie mam. 8.07 jechałam na wizytę wiedząc że wyniki są złe ale nie wiedziałam że aż tak bo są gorsze niż w zeszłym roku a zmienił styl życia na lepsze a nasienie gorsze[emoji2368]

@Humhum, anex jest niczego sobie. Gdybym miała kupować, to właśnie taki.
Osobiście uważam, że lepiej kupić używaną gondole, niedrogo a potem wypasiona spacerówkę niż 2w jednym, bo rzadko z tej spacerówki długo się korzysta. Właśnie dlatego, że duża. A często do auta potrzebna poręczniejsza.
Jeśli chodzi o mnie uparłam się na wózek na paskach. To był doskonały wybór. Dałam za niego 450pln. Był też inny powód takiego zakupu. Ale to był strzał w 10. Jak już miałam kupować spacerówkę okazało się, że jestem w ciąży, więc nie kupiłam. I dobrze, bo bym nie skorzystala

@Takaja123 mój m miał zalecenie od lekarza 1 dzień salfazin, 2dzien Wit C 1000, 3 dzień capivit a +e, ode mnie Wit D3 2000j. Potem miał fertilman

Ostatnia edycja:
@młoda1994 może coś wymyśli żeby poprawić jakość nasienia, będzie dobrze [emoji8]

@Humhum jeśli myślisz o spacerówce to zobacz sobie jogger miałam okazję go testować jest lekki i szybko się składa. Jeśli miałabym inwestować to właśnie taką[emoji6]
Obyś miała rację. Choć trudno jest mi namówić męża na drugie badanie nasienia bo trochę się załamał a do tego straty bierze na siebie gdzie ja tak nie uważam. Już chyba mi się odechciało.

reklama
Do góry