reklama
mohaaa
Fanka BB :)
Czy któraś z Was mierzy/mierzyła temperaturę? Gin mi wczoraj zalecił. Zaczęłam dzisiaj i zastanawiam się czy nie lepiej od kolejnego cyklu, skoro dziś już 11 dc. I jeszcze pytanie - gdzie wkładacie termometr? czytałam, ze można w usta i tak tez dziś zrobiłam
monika1708
chyba najlepiej od 1 dc. ja mierzyłam pod językiemCzy któraś z Was mierzy/mierzyła temperaturę? Gin mi wczoraj zalecił. Zaczęłam dzisiaj i zastanawiam się czy nie lepiej od kolejnego cyklu, skoro dziś już 11 dc. I jeszcze pytanie - gdzie wkładacie termometr? czytałam, ze można w usta i tak tez dziś zrobiłam
Jivka
Moderator
Już ząb? [emoji33]O widzisz, a to ten androlog znalazł problem, czy ktoś was pokierowal? Jakbyście byli któregoś razu i mieli trochę czasu i jakbyś miała oczywiście ochotę, to odezwij się! [emoji3590]
Ja to tak wszystko na bieżąco ogarniam, bo dużo zależy od humoru i samopoczucia panienki, zwłaszcza że zaczęłyśmy JUŻ przygodę z ząbkowaniem [emoji85][emoji23]
A poza tym u nas wszystko dobrze, właśnie w niedzielę chrzciliśmy Zuzkę, jakas jakby grzeczniejsza była [emoji23]
Popieram, u nas podobnie [emoji23]
Moja 3210 g i 55 cm i do tej pory zakladam pojedyncze ubranka w rozm 56 [emoji23][emoji85] a w poniedziałek 3 miesiące skonczyla...
Jedne jakieś dostałam portki w rozmoerze dla wczesniakow 44 albo 48 - długo w nich chodziła. Jedne spodenki rozmiar 50 - rosną razem z Zuzką, do dziś je nosimy
Łucja w sobotę skończyła 8mscy i dalej bezzębna [emoji23]
młoda1994
Ja mierzyłam od pierwszego dnia po miesiączce i w pochwie. W ustach owszem można ale musisz dziennie tak wkładać termometr tak jak za pierwszym razem i w to samo miejsce inaczej temperatura będzie niemiarodajna. Możesz mierzyć od dzisiaj ale od przyszłego cyklu ( oby go nie było) mierzylabym w pochwie.Czy któraś z Was mierzy/mierzyła temperaturę? Gin mi wczoraj zalecił. Zaczęłam dzisiaj i zastanawiam się czy nie lepiej od kolejnego cyklu, skoro dziś już 11 dc. I jeszcze pytanie - gdzie wkładacie termometr? czytałam, ze można w usta i tak tez dziś zrobiłam
Takaja123
@nnat. To badania, które zalecił urolog jeszcze przed koronawirusem i dopiero teraz zrobił. Skonsultował z rodzinna wynik, a ona powiedziała, że najlepiej androlog więc zadzwoniłam do jednego i tego samego dnia była już wizyta oczywiście byłam na wolnym to się zajęłam tym bo tak to dalej by czekał na cud jsk to chłop
Chętnie się odezwę teraz mąż jedzie sam bo ja będę w pracy może przy następnej wizycie
@młoda1994 bierze jakieś witaminy na poprawę nasienia? Trzymam kciuki wyjdziecie na prostą i wszystko uda się naturalnie
Nas pewnie też bedzie czekać badanie nasienia aż się boję
Dziewczyny polecicie jakieś witaminy na poprawę nasienia?
Chętnie się odezwę teraz mąż jedzie sam bo ja będę w pracy może przy następnej wizycie
@młoda1994 bierze jakieś witaminy na poprawę nasienia? Trzymam kciuki wyjdziecie na prostą i wszystko uda się naturalnie
młoda1994
Tak mąż łyka 3 miesiące zaczął od maja 2020. Nie liczę na cud że badania nasienia będą lepsze w połowie sierpnia niż 15.06@nnat. To badania, które zalecił urolog jeszcze przed koronawirusem i dopiero teraz zrobił. Skonsultował z rodzinna wynik, a ona powiedziała, że najlepiej androlog więc zadzwoniłam do jednego i tego samego dnia była już wizyta [emoji6] oczywiście byłam na wolnym to się zajęłam tym bo tak to dalej by czekał na cud jsk to chłop [emoji28]
Chętnie się odezwę [emoji3590] teraz mąż jedzie sam bo ja będę w pracy może przy następnej wizycie [emoji6]
@młoda1994 bierze jakieś witaminy na poprawę nasienia? Trzymam kciuki [emoji8] wyjdziecie na prostą i wszystko uda się naturalnie [emoji8]
Nas pewnie też bedzie czekać badanie nasienia aż się boję [emoji2960]
Dziewczyny polecicie jakieś witaminy na poprawę nasienia? [emoji120]
mohaaa
Ja już nieraz pisałam, ze Profertil jest super. Fakt, ze bardzo drogi, ale działa. Kiedyś któraś z dziewczyn polecała tez EXTRA Sperm (dostępne na Allegro). Skład dosyc podobny do profertilu. Nie wiem w sumie czy działają tak samo, bo po tych tańszych nie sprawdzaliśmy nasienia. Do tego cynk koniecznie. No i mój mąż pije sok pomidorowy z olejem z czarnuszki@nnat. To badania, które zalecił urolog jeszcze przed koronawirusem i dopiero teraz zrobił. Skonsultował z rodzinna wynik, a ona powiedziała, że najlepiej androlog więc zadzwoniłam do jednego i tego samego dnia była już wizyta oczywiście byłam na wolnym to się zajęłam tym bo tak to dalej by czekał na cud jsk to chłop
Chętnie się odezwę ❤ teraz mąż jedzie sam bo ja będę w pracy może przy następnej wizycie
nnat.
Jeszcze nie wyszedł ale już problem ząbkowania, smarowania dziąsełek, leków przeciwbólowych mamy na tapecie ja miałam 3 miesiące i 2 zęby, mama mi właśnie opowiadałaWow, szybko. 3 miesiące i już wyszedł jakoś ząb???
Wyogladane ma dziąsła przez moją mamę, teściowa, pod palcem czuć że rozpulchniaja się, widać wyraźnie zalążki zębów, czasami zaczerwieniają się dziąsła.... Dużo by wymieniać
najlepiej cały cykl monitorować ale możesz śmiało zacząć teraz żeby sobie nawyk wyrobić i poobserwować.Czy któraś z Was mierzy/mierzyła temperaturę? Gin mi wczoraj zalecił. Zaczęłam dzisiaj i zastanawiam się czy nie lepiej od kolejnego cyklu, skoro dziś już 11 dc. I jeszcze pytanie - gdzie wkładacie termometr? czytałam, ze można w usta i tak tez dziś zrobiłam
Ja mierzyłam w buzi, pod językiem zawsze w tym samym miejscu.
Jeszcze nie na wierzchu, ale niemal wszystkie objawy ząbkowania mamy, sądzę ze może to być chwilą moment. Jak pisałam wcześniej ja w wieku 3 miesiącu miałam już 2 zęby. Za to siostra męża - 6 tygodni i zaczął wychodzić pierwszy ząb.Już ząb? [emoji33]
Łucja w sobotę skończyła 8mscy i dalej bezzębna [emoji23]
No to super daj znać koniecznie co po wizycie się dowiecie!@nnat. To badania, które zalecił urolog jeszcze przed koronawirusem i dopiero teraz zrobił. Skonsultował z rodzinna wynik, a ona powiedziała, że najlepiej androlog więc zadzwoniłam do jednego i tego samego dnia była już wizyta oczywiście byłam na wolnym to się zajęłam tym bo tak to dalej by czekał na cud jsk to chłop
reklama
Paula919191
Ja mam sporo na 56 na początek, zobaczymy czy się przydadzą ale ja raczej nie nastawiam się na wielkie dziecko i z wyprawka to zaczęłam zakupy jakoś w 22tygodniu i co miesiąc coś kupowalam bo przy pierwszym dziecku to jednak sporo tego się uzbiera i kasy trochę idzie. Pomysł z odkładanie kasy i kupowaniem na końcówce też jest spoko jak ktoś się nie boi że się nie wyrobi ;pDziewczyny na jaki rozmiar kupować ubranka do wyprawki? 62 czy jednka mniejsze?