monika1708
Fanka BB :)
Ja na początek kupuje 56, mam nadzieję że nie urodzi się jakaś mega duża, ale 62 też kupujeDziewczyny na jaki rozmiar kupować ubranka do wyprawki? 62 czy jednka mniejsze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na początek kupuje 56, mam nadzieję że nie urodzi się jakaś mega duża, ale 62 też kupujeDziewczyny na jaki rozmiar kupować ubranka do wyprawki? 62 czy jednka mniejsze?
No ja chcę choć trochę kupować żeby na końcu nie pójść odrazu z torbami i zostać z pustym portfelem haha [emoji85]@monika1708 ja dzwoniłam się dowiedzieć do szkoły rodzenia i pytałam, w którym tygodniu się zapisać to mi powiedzieli, że około 30. A będziesz wykupować położna?
Właśnie dlatego odwlekamy jak się da zakupy [emoji16]
56 i 62 [emoji4] Moja starsza urodziła się 3980g i 56cm i w 56 nie wchodziła w ogóle [emoji23] Za to Łucja 3600g i 56cm i chodziła w 56 prawie miesiąc [emoji4] Miałam mało i sobie dokupiłam po prostu [emoji4]Dziewczyny na jaki rozmiar kupować ubranka do wyprawki? 62 czy jednka mniejsze?
Ja odkąd dowiedziałam się że jestem w ciąży co msc odkładałam 500zł i jak przyszły wyprzedaże w lipcu to szalałam [emoji4] Teraz jest najlepszy moment na zakupy, w Smyku są mega promocje [emoji4]No ja chcę choć trochę kupować żeby na końcu nie pójść odrazu z torbami i zostać z pustym portfelem haha [emoji85]
Ja sobie to rozkładam powoli, co miesiąc coś [emoji846] chociaż to już 4 msc zostały więc trzeba się sprężać [emoji1787] później niewiadomo jak się będę czułaJa odkąd dowiedziałam się że jestem w ciąży co msc odkładałam 500zł i jak przyszły wyprzedaże w lipcu to szalałam [emoji4] Teraz jest najlepszy moment na zakupy, w Smyku są mega promocje [emoji4]
O widzisz, a to ten androlog znalazł problem, czy ktoś was pokierowal? Jakbyście byli któregoś razu i mieli trochę czasu i jakbyś miała oczywiście ochotę, to odezwij się!@nnat. Maz w końcu zrobił badania i ma kiepski testosteron. Bierze zastrzyki co 2 tyg z testosteronem jutro na kolejny później badanie żeby sprawdzić ile wzroslo i wizyta wtedy lekarz ustali co dalej. Znalazłam androloga w lbn tam jeździmy a jak u Waszej trójki?
@młoda1994 co tam u Ciebie? Jak leczenie w klinice?
Dziewczyny na jaki rozmiar kupować ubranka do wyprawki? 62 czy jednka mniejsze?
Popieram, u nas podobnie@Humhum Ja kupowałam 56 i w obu przypadkach okazały się za duże
Dziękuję że pytasz. W połowie sierpnia powtórka badania nasienia a mnie musi ustabilizować diabetolog z IO wyniki mam wzorowe prócz hormonów męskich testosteron mam podwyższony o 0.05 i jakas niemiecka nazwa norma do 5.5 a ja mam aż 19.0@nnat. Maz w końcu zrobił badania i ma kiepski testosteron. Bierze zastrzyki co 2 tyg z testosteronem jutro na kolejny później badanie żeby sprawdzić ile wzroslo i wizyta wtedy lekarz ustali co dalej. Znalazłam androloga w lbn tam jeździmy [emoji6] a jak u Waszej trójki? [emoji3590]
@młoda1994 co tam u Ciebie? Jak leczenie w klinice?
Ja kupowałam 62 ale miałam sporo 56 i dobrze, bo też się okazało że mimo iż Wiki miała 57cm tojeszze.miesiac chodziła w 56Dziewczyny na jaki rozmiar kupować ubranka do wyprawki? 62 czy jednka mniejsze?
Wow, szybko. 3 miesiące i już wyszedł jakoś ząb???O widzisz, a to ten androlog znalazł problem, czy ktoś was pokierowal? Jakbyście byli któregoś razu i mieli trochę czasu i jakbyś miała oczywiście ochotę, to odezwij się! ❤
Ja to tak wszystko na bieżąco ogarniam, bo dużo zależy od humoru i samopoczucia panienki, zwłaszcza że zaczęłyśmy JUŻ przygodę z ząbkowaniem
A poza tym u nas wszystko dobrze, właśnie w niedzielę chrzciliśmy Zuzkę, jakas jakby grzeczniejsza była
Popieram, u nas podobnie
Moja 3210 g i 55 cm i do tej pory zakladam pojedyncze ubranka w rozm 56 a w poniedziałek 3 miesiące skonczyla...
Jedne jakieś dostałam portki w rozmoerze dla wczesniakow 44 albo 48 - długo w nich chodziła. Jedne spodenki rozmiar 50 - rosną razem z Zuzką, do dziś je nosimy