reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@mohaaa u nas coś się ruszyło z tym leczeniem. Jutro mąż ma kolejny zastrzyk, badania i wizytę. Twierdzi, że czuję różnice po tym jednym zastrzyku z resztą ja też wiec jest nadzieja, że po kolejnym będzie jeszcze lepiej 😉 jak wszystko się odblokuję będzie badanie nasienia i sprawdzana drożność.
Kochana i co tam się dzieje bo musiałam ominąć te posty jka pisałaś 🥴 co to za zastrzyki?
Dziewczyny, ja po mojej listopadówce wyprzedaję ciągle ciuszki i inne rzeczy więc jakbyście chciały to napiszcie na priv, a dam Wam link do mojego vinted :)
Te najmniejsze już odpadki zostały, teraz 68 wyprzedaję, ale mam też kombinezony [emoji16]
Vinted? Boże, fortunę bym tam wydała, ostatnio się przemoglam i kupiłam sukienkę do chrztu dla Zuzinka. Ale jakiś hamulec jeszcze mam 😂
Za to myślę czy tam po małej nie wystawiać właśnie ubranek :)

reklama
Kochana i co tam się dzieje bo musiałam ominąć te posty jka pisałaś [emoji3061] co to za zastrzyki?

Vinted? Boże, fortunę bym tam wydała, ostatnio się przemoglam i kupiłam sukienkę do chrztu dla Zuzinka. Ale jakiś hamulec jeszcze mam [emoji23]
Za to myślę czy tam po małej nie wystawiać właśnie ubranek :)
Do chrztu też mam cały zestaw do sprzedania na 68 [emoji23] Ale nie na vinted póki co. Myślę bliżej jesieni wystawić bo chcę sprzedać całość z płaszczykiem, bamboszkami i czapeczką [emoji85] Dałam fortunę, ale moja Łucja pięknie prezentowała [emoji23]

A co do vinted to ja sporo tam kupuję, ale jeszcze więcej sprzedaję [emoji23] Praktycznie codziennie latam i wysyłam jakieś paczki [emoji85]

@Jivka ja za 55 zł kupiłam sukienkę z wysyłką 🙈 muszę się przełamać i spróbować coś tam wystawić, ale na razie odkładam wszystko w piwnicy, bo.... Co jak się zdecydujemy na drugie dziecko i też dziewczynka będzie? 😆
Daj namiary na siebie, koleżankom mogę rzucić temat, jedna w październiku, druga w grudniu rodzi, może akurat 😁😁

@Jivka ja za 55 zł kupiłam sukienkę z wysyłką [emoji85] muszę się przełamać i spróbować coś tam wystawić, ale na razie odkładam wszystko w piwnicy, bo.... Co jak się zdecydujemy na drugie dziecko i też dziewczynka będzie? [emoji38]
Daj namiary na siebie, koleżankom mogę rzucić temat, jedna w październiku, druga w grudniu rodzi, może akurat [emoji16][emoji16]
Ja po pierwszej wszystko oddałam bo wtedy więcej nie planowałam dzieci [emoji23] Także do 4 lat Łucja nie ma nic i wszystko muszę kupować [emoji23][emoji85]

@nnat. Maz w końcu zrobił badania i ma kiepski testosteron. Bierze zastrzyki co 2 tyg z testosteronem jutro na kolejny później badanie żeby sprawdzić ile wzroslo i wizyta wtedy lekarz ustali co dalej. Znalazłam androloga w lbn tam jeździmy 😉 a jak u Waszej trójki? ❤️

@młoda1994 co tam u Ciebie? Jak leczenie w klinice?

reklama
Do góry