reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@mohaaa u nas coś się ruszyło z tym leczeniem. Jutro mąż ma kolejny zastrzyk, badania i wizytę. Twierdzi, że czuję różnice po tym jednym zastrzyku z resztą ja też wiec jest nadzieja, że po kolejnym będzie jeszcze lepiej 😉 jak wszystko się odblokuję będzie badanie nasienia i sprawdzana drożność.
Kochana i co tam się dzieje bo musiałam ominąć te posty jka pisałaś 🥴 co to za zastrzyki?
Dziewczyny, ja po mojej listopadówce wyprzedaję ciągle ciuszki i inne rzeczy więc jakbyście chciały to napiszcie na priv, a dam Wam link do mojego vinted :)
Te najmniejsze już odpadki zostały, teraz 68 wyprzedaję, ale mam też kombinezony [emoji16]
Vinted? Boże, fortunę bym tam wydała, ostatnio się przemoglam i kupiłam sukienkę do chrztu dla Zuzinka. Ale jakiś hamulec jeszcze mam 😂
Za to myślę czy tam po małej nie wystawiać właśnie ubranek :)

reklama
Kochana i co tam się dzieje bo musiałam ominąć te posty jka pisałaś [emoji3061] co to za zastrzyki?

Vinted? Boże, fortunę bym tam wydała, ostatnio się przemoglam i kupiłam sukienkę do chrztu dla Zuzinka. Ale jakiś hamulec jeszcze mam [emoji23]
Za to myślę czy tam po małej nie wystawiać właśnie ubranek :)
Do chrztu też mam cały zestaw do sprzedania na 68 [emoji23] Ale nie na vinted póki co. Myślę bliżej jesieni wystawić bo chcę sprzedać całość z płaszczykiem, bamboszkami i czapeczką [emoji85] Dałam fortunę, ale moja Łucja pięknie prezentowała [emoji23]

A co do vinted to ja sporo tam kupuję, ale jeszcze więcej sprzedaję [emoji23] Praktycznie codziennie latam i wysyłam jakieś paczki [emoji85]

@Jivka ja za 55 zł kupiłam sukienkę z wysyłką 🙈 muszę się przełamać i spróbować coś tam wystawić, ale na razie odkładam wszystko w piwnicy, bo.... Co jak się zdecydujemy na drugie dziecko i też dziewczynka będzie? 😆
Daj namiary na siebie, koleżankom mogę rzucić temat, jedna w październiku, druga w grudniu rodzi, może akurat 😁😁

@Jivka ja za 55 zł kupiłam sukienkę z wysyłką [emoji85] muszę się przełamać i spróbować coś tam wystawić, ale na razie odkładam wszystko w piwnicy, bo.... Co jak się zdecydujemy na drugie dziecko i też dziewczynka będzie? [emoji38]
Daj namiary na siebie, koleżankom mogę rzucić temat, jedna w październiku, druga w grudniu rodzi, może akurat [emoji16][emoji16]
Ja po pierwszej wszystko oddałam bo wtedy więcej nie planowałam dzieci [emoji23] Także do 4 lat Łucja nie ma nic i wszystko muszę kupować [emoji23][emoji85]

@nnat. Maz w końcu zrobił badania i ma kiepski testosteron. Bierze zastrzyki co 2 tyg z testosteronem jutro na kolejny później badanie żeby sprawdzić ile wzroslo i wizyta wtedy lekarz ustali co dalej. Znalazłam androloga w lbn tam jeździmy 😉 a jak u Waszej trójki? ❤️

@młoda1994 co tam u Ciebie? Jak leczenie w klinice?

reklama
Do góry