reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mówisz że polecasz? Mam apkę od dawna, ale nie mogę się przekonać do wykupu bo nie znam nikogo kto korzysta [emoji848]
Muszę schudnąć z 4-5kg i ogarnąć trochę mój brzuch [emoji4] Wiem że po 2 cc szału nie będzie, bo ta skóra nigdy idealnie się nie zejdzie, ale wcześniej byłam w miarę zadowolona... [emoji14]
Ja już różne diety wypróbowałam i żadnej nie byłam w stanie utrzymać. W tu robisz obiad czy inne posiłki ekpresowo, masz zapewnione dziennie zapotrzebowanie witamin (sprawdzałam kiedyś na fitatu) jesz zdrowo i aż się chce żyć [emoji3526] i też byłam sceptycznie nastawiona do ćwiczeń a teraz od 12 marca dokładnie do dziś dnia ćwiczę codziennie prawie. Czasem przy @ odpuszczam, ale długo bez ćwiczeń nie mogę wytrzymac. A ciało mi się bardzo wysmukliło, pojawiły się mięśnie delikatne jestem bardzo zadowolona. Nawet Maksiu coś czasem ze mną zjada bo obiady czy śniadania są dobre dla każdego

reklama

Załączniki

• Screenshot_20200709_195647_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200709_195647_com.android.chrome.jpg
    180,1 KB · Wyświetleń: 36
Ja miałam w kroplach na receptę devikap (1 kropla 500j). I nie pomagało. Non stop zmęczona pociłam się jak świnia. A teraz biorę dawkę 10000jm dziennie i jest o wiele wiele lepiej.

AA no mi po tej ładnie wzrosło ja biorę całą pipetę a jest napisane 4 krople 🤣😜
Widocznie na każdego co innego dziala.

Ja polecam w kroplach
A w jakiej dawce bierzesz?
Jak zaszłam w pierwsza ciążę w zeszłym roku to moja ginekolog była na urlopie i poszlam do innego.
On mi palnął wykład na temat tego, że każdy czlowiek w Europie ma niedobory Wit. D i pokazał mi nawet prezentacje ze zjazdów lekarzy w Kolonii i kazał fotki telefonem robić! Taki doktorek! [emoji1787] No i on mi dał jakąś witaminę D 4000.
Potem poszłam do mojej ginekolog i powiedziała, że za dużo witaminy D jest też niedobrze bo jest toksyczna [emoji2356] i bądź tu madry i pisz wiersze.
Ale kazała brać nadal te same ale raz na dwa dni... Brałam trochę a potem nie bo mialam w witaminach ciążowych.
I mialam te tabletki w domu wiec zjadłam tą dawkę 4000 i pojutrze wezmę znowu, a jak sie skończy to musze coś nowego kupić. Może faktycznie ta w kroplach....?

reklama
Jak zaszłam w pierwsza ciążę w zeszłym roku to moja ginekolog była na urlopie i poszlam do innego.
On mi palnął wykład na temat tego, że każdy czlowiek w Europie ma niedobory Wit. D i pokazał mi nawet prezentacje ze zjazdów lekarzy w Kolonii i kazał fotki telefonem robić! Taki doktorek! [emoji1787] No i on mi dał jakąś witaminę D 4000.
Potem poszłam do mojej ginekolog i powiedziała, że za dużo witaminy D jest też niedobrze bo jest toksyczna [emoji2356] i bądź tu madry i pisz wiersze.
Ale kazała brać nadal te same ale raz na dwa dni... Brałam trochę a potem nie bo mialam w witaminach ciążowych.
I mialam te tabletki w domu wiec zjadłam tą dawkę 4000 i pojutrze wezmę znowu, a jak sie skończy to musze coś nowego kupić. Może faktycznie ta w kroplach....?

No to chyba w każdym temacie co lekarz to inna wersja 🙉 mi po tej w kroplach ładnie rośnie też miałam niezbyt wysoko poziom i to chyba prawda, że mamy niedobory w chyba askurat Wit D się tak łatwo nie przedawkuje 🤔

Do góry