Lu_cy
Fanka BB :)
Możesz kupić kompleks aliness, tam masz wszystko metylowane. B12 chyba metylolobalamina tam jest. Raczej witaminy nie pomogą w zajściu. Ruch, zdrowa dieta i mało stresu o co ciężko w obecnym czasieKurcze dzisiaj trafiłam na Facebooku na jakąś akcje "Projekt płodność - dietetyk Emilia Zęgota". Podałam swój e-mail i się zapisałam, to mają być jakieś wykłady on-line co stosować w diecie żeby owulacja była regularna, co odstawić itd. Pomyślałam że w sumie przydatne rzeczy. Jest też grupa zamknięta z tego projektu i tam jakaś dziewczyna opisywała jak ogarnęła plemniki męża [emoji16] jak uda mi się to znaleźć to Ci to wkleję [emoji846] głównie działała dietą z tego co pamiętam, a wyniki też mieli kiepskie.
Zazdroszczę męża [emoji16][emoji2356] ja mojego dziennie upominam żeby nie brał takich gorących kąpieli. Jak on bierze prysznic to w łazience jest jak w saunie... Wszystko zaparowane [emoji2955] albo żeby nie nosił telefonu w kieszeni. To jeszcze złośliwie mi odpowie że w pracy to nieraz dwa telefony musi nosić [emoji849] wkurza mnie już
Ok, to muszę teraz znaleźć jakieś polecane metyle. Ciekawe czy te inne witaminy typu B12 one też mają te zmetylowane formy [emoji848] Pregnę Start lubiłam za skład, myślę że ta suplementacja pomogła nam szybki zajść [emoji20]