Ale ten czas szybko leci!
ciąża innych kobiet uciekać zdecydowanie szybciej
super że dobrze się czujesz w tej ciąży. To jak u ciebie z kilogramami? Ja pomimo tego że byłam przed ciążą naprawdę szczupła to 20 kg przytyłam. I głupia uwierzyłam że po porodzie wszystko zejdzie tak mówili mi.
u mnie to się nie sprawdziło Zeszło tylko książkowe 10 kg a 10 zostało tak na pamiątkę. Mówi że jak będę karmić piersią to też będę chudła. karmy już dwa i pół tygodnia a waga stoi w miejscu
dziwny ze mnie przypadek. A co do zastrzyków to ja miałam na odwrót im bardziej miałam na piękną skórę tym zastrzyki szumi znacznie lepiej zbierałam już mocno po boku pod koniec ciąży. W ogóle nie wbiłam niedaleko od brzucha tylko cały czas w bok.
teraz po ciąży mam jeszcze brać sześć tygodni w połogu i muszę powiedzieć że Teraz dopiero bolą. Skóra jest wiotka już po zastrzykach i strasznie boli wbijanie. Gdzie ja w ciąży lubiłam wbijanie zastrzyków dawało mi to poczucie bezpieczeństwa.
Przepraszam że nie pamiętam ale teraz żyję trochę w innym świecie u ciebie będzie dziewczynka czy chłopczyk?
Jak już weszłam na forum to Pochwalę się moją dziewczynką ❤