Tego się trochę właśnie boję, że nie będzie przybierać. Już mi myślenie mąż i polozna unormowali
też ciagke mówią że szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko. Musi być pojedzone i spać. U nas z początku też tyljo jedna butla na noc.
od dwóch dni jesteśmy caky dzień na cycku. Dzisiaj była pierwsza noc bez butli. Wiecej mleka mam w piersiach więc mam nadzieję że się najada. Jutro będę sprawdzać jak waga przyjdzie.
A jak nie to będę musiała dac mojej Malutkiej więcej
Racja. Muszę to pamiętać! Przedtem karmili nas na błękitnym mleku i ja jakoś żyje
u mojego męża kobiety są bardzo kp . Może miałam gorszy dzień i bałam się oceny. ? Pewnie tak.
Jesteś moja nadzieja !
Kapturki mi doradca laktaycjan w szpitalu powiedziała że mam stosować bo nic z jednej piersi nie będzie bo sutek nawet po stymulacji nie chce wyjść. Na drugiej piersi trochę lepiej. Jak Mała jeat głodna to daje jej z kapturkiem. Potem ściągam i daje pierś. Wczoraj się udało
z drugiej to jest keszcze kapturek bo ona z niej niechętnie je i by w ogóle nie ruszyła. Tak mi się wydaje
Butlę dostawalam kilka razy tylko po 30 ml. Więc w ciągu dnia cycek.
ale fakt jak mam jej dac to po kp.
Ten proszek laktacyjny pije i chyna pomaga.
laktatorem nie miałam czasu nawet odciągnąć o wczoraj cakybdzien na cycku była
Dzięki dziewczyny za tyle cennych wskazówek. Chyba głupia ja zapomniałam jaką kopalnia wiedzy jesteście! A miło usłyszec to też od dziewczyn które pomogły i i byky w całym tym szale strat, staran i udanego finału.
Dzięki ❤