roki_1991
Fanka BB :)
Destino dobrze radzi ja tylko powiem od siebie że jeśli wybierasz dziecko w nocy to skończ. Bo jak tak nauczysz to nie pospisz nigdy. Jeśli mała będzie dobrze przybierać na wadze to obudzi się jak bedzie glodna jeśli będzie źle przybierać to wtedy ok, wzbudzać będzie trzeba. Ale tak to niech śpi ile chceO matulu !!! Ja już nie wiem jak się nazywam tak to jest jak pół coazy było leżącej i ciągle spałam po 13 h w nocy i potem w ciągu dnia też.
Staran się właśnie mieć ja w kocyki żeby z ociepleniem przenieść. Ale uparciuch z niej. Co odloze to oczy otwiera...
Jak ty to przetrwałas?
Hmmm na to wyglada że podczas porodu matki dostają jakieś nowe rewolucyjne umiejętności. Brak snu nie równa się padniecia
A pozwalałas dzieciakom spać na piersi ? Przy piersi? U mnie moja bardzo lubi ale nie mam nawet jak z wc skorzystać takie cuda
Pamiętam jak mnie położna opieprzylam jak Wiki miała 4h przerwy w jedzeniu. A przecież ładnie przybierala... olalam babę, bo sama pomyślałam że wcale bym nie była szczęśliwa jakby mnie ktoś w nocy budził żebym zjadła kanapeczke