reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mi się wydaje choć nie jestem pewna że ta beta z wczoraj jest z poprzedniej ciąży a 20.04 u gin w labo zrobiony został błąd.

Co do 4mm endo też uważam że na ciążowe jest o wiele wiele za małe. Więc podejrzewam że to "stara ciąża" i tuż za rogiem czeka na mnie krwawienie. Od wczoraj czuję ból brzucha jak nigdy więc mam nadzieję że to świadczy o tym że krwawienie będzie na dniach.

Oby się sprawdziło i krwawienie przyszło. Patrząc na grubość endo to raczej skąpą będzie ta miesiączka :)

@młoda1994 A badałaś estrogeny?? Bo tak cienkie endometrium to już chyba można zaliczyć do atrofii. Nie przyjmujesz jakiś leków wpływających na poziom estrogenów?
Może uda Ci się jutro dostać do gina i by Ci zrobił betę - akurat by minęło 48h. To już nie będą pozostałości po poprzedniej ciąży, bo miesiąc temu miałaś wynik <5. Raczej wątpię, żeby laboratorium popełniło błąd.
Bardzo dobrze, że miałaś wczoraj wizytę, bo masz pewność, że test nie kłamie i faktycznie pokazuję bladą kreskę z powodu obecności hormonu. Teraz należałoby ustalić - co jest tego przyczyną - ciąża czy coś innego. Trzymam kciuki za pozytywne wieści.

@młoda1994 A badałaś estrogeny?? Bo tak cienkie endometrium to już chyba można zaliczyć do atrofii. Nie przyjmujesz jakiś leków wpływających na poziom estrogenów?
Może uda Ci się jutro dostać do gina i by Ci zrobił betę - akurat by minęło 48h. To już nie będą pozostałości po poprzedniej ciąży, bo miesiąc temu miałaś wynik Bardzo dobrze, że miałaś wczoraj wizytę, bo masz pewność, że test nie kłamie i faktycznie pokazuję bladą kreskę z powodu obecności hormonu. Teraz należałoby ustalić - co jest tego przyczyną - ciąża czy coś innego. Trzymam kciuki za pozytywne wieści.
Tak byly badane w zeszłym roku ale nie pamiętam wyniku. Wtedy mi pow że wszystkie wyniki wyszły w porządku prócz wiadomo krzywej bo mam IO od paru lat.

Nie żadnych leków nie biorę jedynie metformine na IO l-throx 150 na tarczyce i wit d3 no i jak zacznę krwawic to zaczynam zażywać wit z grupy B komplex Wiesiołek do owu i ovulomed na wyregulowanie cykli.

reklama
Do góry