monika1708
Fanka BB :)
Melduje ze z bobkiem wszystko ok [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak o tym wiem ale torbiel mam na lewym jajniku i ona jest minimum od 31.03 wtedy miałam pierwsze usg robione co nie znaczy ze nie może być jej dłużej. Bo równie dobrze może być od stycznia czy od lutego albo i wcześniej. Jedynie co wiem to torbiel się nie zmniejsza ani nie rośnie.Ale ja nie mówię że jesteś w ciąży. Tylko że czasem cień na teście nie świadczy o niczym. Możesz być totalnie zdrowa, bez torbieli, bez nowotworu, po prostu zdrowa i mogą wyjść takie cienie bez powodu
Super gratulacjeMelduje ze z bobkiem wszystko ok [emoji16]
Dam znać i też mam nadzieję że w końcu coś mi dobrego powiedzą.@młoda1994 To ja trzymam kciuki za dobre wieści. Może w końcu ktoś rozwiąże Twoją zagadkę!
To nie chodzi o to że masz się nie odzywać. Chodzi o to że ja napisałam całkiem co innego a każda tu gada o ciąży. Gdzie ja nawet nie wspomniałam o ciąży.Dobra, nie odzywam się juz
Wszystko było pisane i przywiązywane do ciąży. Ja zapytałam o to czy możliwe jest ze ta torbiel może być na podłożu nowotworowym. Zapytalam bo myślałam że ktoś będzie się na tym znał będzie mniej więcej miał jakieś swoje przemyślenia na temat torbiela ale na to pytanie nie dostałam odpowiedzi. Też wiem że jeśli ktoś się na tym nie zna to jest normalne że nie będzie pisał na ten temat i wymyślał bzdur bo to nie o to tu chodzi.@młoda1994 nikt tu nie napisał o tym, że jesteś w ciąży. Przytocz mi tu chociaż jeden wpis którejś z nas, że piszę u tu o Twojej rzekomej ciąży. Czytaj ze zrozumieniem. @roki_1991 napisała, że taka kreska nie musi oznaczać ciąży lub czegoś złego. Każda chce pomóc, a zawsze wywiązują się nie potrzebne dyskusje.
Poczytaj jeszcze raz wszystko co zostało tu napisane.
Wiem coś o tym ale nawet nie liczę ile już wydaliśmy na te badania [emoji85]Ceny w invikcie okrutne niestety.