Test pappa to tylko statystyka, tak jak mówią dziewczyny. Spokojnie poczekaj na wynik. Niby 2.4 to dużo, ale w normie się mieści, więc nie stresuj się na zapas :*
Popieram to co napisałaś. A
@młoda1994 Tak na marginesie powiem tylko że zdarza się czasem że wychodzi cień na teście choc nie ma ciąży. I było już tu kilka takich przypadków.
U mnie na pappe czekało się 2 tygodnie. Sam wynik z labu był po 4 dniach, ale to lekarz musiał to opisać i na podstawie tego i obrazu usg obliczyć ryzyko, dlatego może to dłużej trwać. A widocznie miałaś fajnego lekarza co ogarniał od razu
Matko, pamiętam ten stres jak widziałam że są wyniki z krwi (robili w diagnostyce A mam tak kartę, więc widzę wszystko wyniki na mój pesel) i nic z nich nie rozumiała A w necie nie było nic na ten temat....
Pytasz się o rady, o zdanie, więc każda pisze co jej przyjdzie do głowy. Wiec nie dziw się że czytasz potem takie rzeczy. A ze uważasz że stawiamy Ci diagnozy to już twoja interpretacja.kcazda chce tu dla Ciebie dobrze
Nie pomogę w kwestii cen za bardzo, natomiast w diagnostyce można założyć kartę klienta i wtedy masz taniej o 5% jeśli kupujesz badanie bezpośrednio w labie. Wtedy ta cena jest porównywalna z ta co jest kupując przez Internet (przynajmniej u mnie się sprawdza).
A co do ANA to niby na początek wystarczy te podstawowe zrobić, dopiero jak coś w nich wyjdzie to robić kolejne
choć jeśli chcesz zaoszczędzić to warto się zastanowić nad zrobieniem ana2. Bo robiąc samo ana w wyniku otrzymasz tylko "dodatni" albo "ujemny" i nic więcej to nie powie. A w ana2 będziesz.miala napisane od razu jaki typ świecenia i jakie miano. Warto rozwazyc