młoda1994
Fanka BB :)
Ja się nie boję diagnostyki. Boję się tylko że może wyjść jakiś nowotwór.@młoda1994 Nie wiem jak z tymi "moczonymi" testami. Ja zawsze robiłam płytkowe, gdzie się daje 3 krople ;-) Nigdy nie ufałam tym paskowym i strumieniowym. Naprawdę ciężko jest Ci coś mądrego doradzić, bo bez lekarza niewiele można. Nie bój się diagnostyki, ona ma na celu Ci pomóc, a nie zaszkodzić.
Chciałabym Ci jakoś pomóc, ale nie wiem jak. Przedstawiłam Ci jak to wygląda z mojej strony. Czasem spojrzenie kogoś z boku otwiera nam oczy. Możesz zupełnie to zignorować lub zacząć się w to zgłębiać.
Medycyna jest bezsilna wobec naszej natury, więc tak naprawdę wszystko jest możliwe. Ja próbuje znaleźć jakąś racjonalną odpowiedź, ale nic innego do głowy mi nie przychodzi.
Tu gdzie bym nie poszła do dm Rossmanna do marketu aptek wszędzie mają strumieniowe z internetu są paskowe. Szukałam ostatnio płytkowych ale tu nie maja chyba że w innym mieście bym musiała zobaczyć jeśli by kolejnym razem były potrzebne.
Narazie czekam cierpliwie na to krwawienie po tabletkach z nadzieją że przyjdzie. Później będę jechała do gin spowrotem jeśli nie będzie krwawienia. Przecież w końcu będzie trzeba coś zrobić zeby krwawienie przyszło. Chyba że dotknęła mnie wczesna menopauza[emoji23][emoji23][emoji23]