monika1708
Fanka BB :)
16,30@monika1708 o której masz badania?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
16,30@monika1708 o której masz badania?
16,30
Wyzione duszka do 16.30 [emoji1787]Powodzenia trzymam kciuki! Daj znać.
Wyzione duszka do 16.30 [emoji1787]
Taki mam zamiar [emoji846]Napij się czegoś słodkiego pół godziny przed badaniem żeby maluch był bardziej ruchliwy. U mnie był ospały i tak lekarka mi doradziła następnym razem. Musiała go głowica szturchać żeby się obracał [emoji16]
@Humhum Też wyszłam kiedyś z takiego założenia i przed wizytą zjadłam pół opakowania ptasiego mleczka No i lekarz nie był w stanie pomiarów zdjąć, ja nie wiem ile czasu trwało zanim wszystko pomierzył. Także z wizyty mam piękne zdjęcie 3D stopy dziecka
Wow stopo piona [emoji16]Specjalnie dla Was - zdjęcie stopy (to nie aktualne, bo datę ucięło - teraz w ciąży nie jestem)
Zobacz załącznik 1121834