reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@młoda1994 na zdjęciu niewiele widzę ale coś chyba jest. Czy na tej wizycie ostatniej robił Ci usg? Jak wyglądało endimetrium? Beta hcg na pewno w ciągu doby spadła do zera ja miałam 11,3 beta na drugi dzień 5 coś, a dwa dni później okres. Kończysz już te tabletki na wywołanie @? Nie ma co się nakręcać wierzę, że to nic takiego. Może umów się na wizytę z tym ginem lub jak najszybciej zarejestruj się do kliniki. Im szybciej coś wyłapia tym lepiej.

reklama
@młoda1994 na zdjęciu niewiele widzę ale coś chyba jest. Czy na tej wizycie ostatniej robił Ci usg? Jak wyglądało endimetrium? Beta hcg na pewno w ciągu doby spadła do zera ja miałam 11,3 beta na drugi dzień 5 coś, a dwa dni później okres. Kończysz już te tabletki na wywołanie @? Nie ma co się nakręcać wierzę, że to nic takiego. Może umów się na wizytę z tym ginem lub jak najszybciej zarejestruj się do kliniki. Im szybciej coś wyłapia tym lepiej.
Tak miałam robione przez pochwowe wtedy miałam endo 4 z hakiem mm. Tak dzisiaj rano wzięłam ostatnia tabletke i lekarz pow że krwawienie powinno przyjść 3 dni po odstawieniu tj. Czwartek. Poczekam dla pewności do pon jak nie będzie krwawienia to w pon lub wtorek zadzwonię do gin. Klinika nie przyjmuje do końca czerwca więc będę musiała z początkiem lipca jechać po nowe skierowanie do gin bo te skierowania u nas są ważne kwartalnie.

Przed wizytą u gin zrobię kolejny test żeby mu świeży pokazać że ta kreska tam jest. Wstawiam test później przyciemniany lepiej widac
IMG_20200518_134046.jpeg

@młoda1994 to poczekaj cierpliwie do czwartku. Jeśli nic się nie ruszy to dzwoń w czwartek do gina. Nie ma na co czekać.
Może dziewczyny jeszcze coś doradza.
Dziękuję ale strasznie się boję nie wiem czego czy tego że wyjdzie że znowu ciąża i zakonczy się tak samo jak prawie miesiąc temu czy to jednak związane coś z nowotworem[emoji26][emoji26]

Jestem zła na siebie że zrobiłam ten test [emoji35][emoji35]

@młoda1994 może zadzwoni do tego gina i telefonicznie przedstaw sytuację może coś doradzi? A te tabletki mogą zafałszować wynik testu?
Też o tym w pierwszym momencie pomyślałam i sprawdzałam i nie wpływają na wynik testu aczkolwiek nie wolno ich brać w ciazy[emoji26] dzisiaj już nie zadzwonię bo go nie ma ale jutro z samego rana zadzwonię.

Mam nt 4.2 i brak kosci nosowej, duże prawdopodobieństwo wszystkich 3 trisomii. Dwie ciąże książkowe (mam 2 dzieci) poźniej trzecia w wieku 35 lat i nagle strata a teraz te rokowania, staram się trzymać ale mam wrażenie że to nie na moje nerwy. Krótko trwała radość a teraz to tylko strach....
Kochana, a czy bedą robili Ci jeszcze dodatkowe badania? Bardzo Ci współczuje nerwów ale trzeba wierzyć, ze bedzie dobrze. Moja koleżanka miała podobna sytuacje. Do końca ciąży żyła w stresie . Urodziła zdrowa córkę. Mam nadzieje, ze i u ciebie bedzie dobrze.

Mieszkam w UK i miałabym przyjść po receptę na odpowiednik Acardu. Tu niestety trzeba mieć na to receptę
Tez mieszkam w UK 👍😁
mloda1994- postaraj sie nie denerwować . Zapewne wszystko jest ok. 🤗

Kochana, a czy bedą robili Ci jeszcze dodatkowe badania? Bardzo Ci współczuje nerwów ale trzeba wierzyć, ze bedzie dobrze. Moja koleżanka miała podobna sytuacje. Do końca ciąży żyła w stresie . Urodziła zdrowa córkę. Mam nadzieje, ze i u ciebie bedzie dobrze.

Tez mieszkam w UK [emoji106][emoji16]
mloda1994- postaraj sie nie denerwować . Zapewne wszystko jest ok. [emoji847]
[emoji26][emoji26][emoji26][emoji26][emoji26]

Mi dwa razy bezbłędnie powiedziała ginekolog. Teraz jest dziewczynka na 80 % zobaczymy co z tego wyjdzie [emoji23]
U mnoe 3krotnie płeć lekarze określali w okolicach 17tc i bezbłędnie.
Ale moja kuzynka do końca nie wiedziała co urodzi. Niby miał być chłopiec, ale bez przekonania, a jest dziewczynka [emoji4]

reklama
Do góry