reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@młoda1994 na zdjęciu niewiele widzę ale coś chyba jest. Czy na tej wizycie ostatniej robił Ci usg? Jak wyglądało endimetrium? Beta hcg na pewno w ciągu doby spadła do zera ja miałam 11,3 beta na drugi dzień 5 coś, a dwa dni później okres. Kończysz już te tabletki na wywołanie @? Nie ma co się nakręcać wierzę, że to nic takiego. Może umów się na wizytę z tym ginem lub jak najszybciej zarejestruj się do kliniki. Im szybciej coś wyłapia tym lepiej.

reklama
@młoda1994 na zdjęciu niewiele widzę ale coś chyba jest. Czy na tej wizycie ostatniej robił Ci usg? Jak wyglądało endimetrium? Beta hcg na pewno w ciągu doby spadła do zera ja miałam 11,3 beta na drugi dzień 5 coś, a dwa dni później okres. Kończysz już te tabletki na wywołanie @? Nie ma co się nakręcać wierzę, że to nic takiego. Może umów się na wizytę z tym ginem lub jak najszybciej zarejestruj się do kliniki. Im szybciej coś wyłapia tym lepiej.
Tak miałam robione przez pochwowe wtedy miałam endo 4 z hakiem mm. Tak dzisiaj rano wzięłam ostatnia tabletke i lekarz pow że krwawienie powinno przyjść 3 dni po odstawieniu tj. Czwartek. Poczekam dla pewności do pon jak nie będzie krwawienia to w pon lub wtorek zadzwonię do gin. Klinika nie przyjmuje do końca czerwca więc będę musiała z początkiem lipca jechać po nowe skierowanie do gin bo te skierowania u nas są ważne kwartalnie.

Przed wizytą u gin zrobię kolejny test żeby mu świeży pokazać że ta kreska tam jest. Wstawiam test później przyciemniany lepiej widac
IMG_20200518_134046.jpeg

@młoda1994 to poczekaj cierpliwie do czwartku. Jeśli nic się nie ruszy to dzwoń w czwartek do gina. Nie ma na co czekać.
Może dziewczyny jeszcze coś doradza.
Dziękuję ale strasznie się boję nie wiem czego czy tego że wyjdzie że znowu ciąża i zakonczy się tak samo jak prawie miesiąc temu czy to jednak związane coś z nowotworem[emoji26][emoji26]

Jestem zła na siebie że zrobiłam ten test [emoji35][emoji35]

@młoda1994 może zadzwoni do tego gina i telefonicznie przedstaw sytuację może coś doradzi? A te tabletki mogą zafałszować wynik testu?
Też o tym w pierwszym momencie pomyślałam i sprawdzałam i nie wpływają na wynik testu aczkolwiek nie wolno ich brać w ciazy[emoji26] dzisiaj już nie zadzwonię bo go nie ma ale jutro z samego rana zadzwonię.

Mam nt 4.2 i brak kosci nosowej, duże prawdopodobieństwo wszystkich 3 trisomii. Dwie ciąże książkowe (mam 2 dzieci) poźniej trzecia w wieku 35 lat i nagle strata a teraz te rokowania, staram się trzymać ale mam wrażenie że to nie na moje nerwy. Krótko trwała radość a teraz to tylko strach....
Kochana, a czy bedą robili Ci jeszcze dodatkowe badania? Bardzo Ci współczuje nerwów ale trzeba wierzyć, ze bedzie dobrze. Moja koleżanka miała podobna sytuacje. Do końca ciąży żyła w stresie . Urodziła zdrowa córkę. Mam nadzieje, ze i u ciebie bedzie dobrze.

Mieszkam w UK i miałabym przyjść po receptę na odpowiednik Acardu. Tu niestety trzeba mieć na to receptę
Tez mieszkam w UK 👍😁
mloda1994- postaraj sie nie denerwować . Zapewne wszystko jest ok. 🤗

Kochana, a czy bedą robili Ci jeszcze dodatkowe badania? Bardzo Ci współczuje nerwów ale trzeba wierzyć, ze bedzie dobrze. Moja koleżanka miała podobna sytuacje. Do końca ciąży żyła w stresie . Urodziła zdrowa córkę. Mam nadzieje, ze i u ciebie bedzie dobrze.

Tez mieszkam w UK [emoji106][emoji16]
mloda1994- postaraj sie nie denerwować . Zapewne wszystko jest ok. [emoji847]
[emoji26][emoji26][emoji26][emoji26][emoji26]

Mi dwa razy bezbłędnie powiedziała ginekolog. Teraz jest dziewczynka na 80 % zobaczymy co z tego wyjdzie [emoji23]
U mnoe 3krotnie płeć lekarze określali w okolicach 17tc i bezbłędnie.
Ale moja kuzynka do końca nie wiedziała co urodzi. Niby miał być chłopiec, ale bez przekonania, a jest dziewczynka [emoji4]

reklama
Do góry