To taki program opieki nad ciężarną. Jest wiele badań i specjalistów do wykorzystania. Ale jak to zwykle bywa trzeba prowadzić ciaze u lekarza że szpitala tak mi przynajmniej powiedziała polozna która mnie przyjmowała.
Dzięki. Zapoznam się z tym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To taki program opieki nad ciężarną. Jest wiele badań i specjalistów do wykorzystania. Ale jak to zwykle bywa trzeba prowadzić ciaze u lekarza że szpitala tak mi przynajmniej powiedziała polozna która mnie przyjmowała.
Nie niestety nie sprawdzał nie widziała na ekranie aby wlonczyl Dopplera. Ale będę cierpliwa może przy kolejne wizycie się wyjaśni.Ja dowiedziałam się że chlopiec w 17tc lekarz spr gdzie jest pępowina by wykluczyć błąd..myślę, ze i twój lekarz to spr
Najważniejsze żeby było zdrowe. Mi się marzyła córka, będzie syn najważniejsze by był zdrowy. PowodzeniaNie niestety nie sprawdzał nie widziała na ekranie aby wlonczyl Dopplera. Ale będę cierpliwa może przy kolejne wizycie się wyjaśni.
Mam już wszystkie wyniki. Czekałam, żeby nie pisać osobno o każdym, tylko zawrzeć wszystko w jednym poście. Nie piszę wyników w normie, bo strasznie tego dużo.
I tu gdzie wyszły problemy:
antykoagulant toczniowy
LA1 - 32,9 , a norma to 31-44, więc dolna granica
Trombofilia wordzona wykryto mutację czynnik V Leiden
Mutacja genu MTHFR A1298C
Białko S 43%, a norma zaczyna się od 64%
Czy któraś z Was miała podobne wyniki? Czy są wskazania do acardu i heparyny? Czy witaminy z grupy B?
Mam już wszystkie wyniki. Czekałam, żeby nie pisać osobno o każdym, tylko zawrzeć wszystko w jednym poście. Nie piszę wyników w normie, bo strasznie tego dużo.
I tu gdzie wyszły problemy:
antykoagulant toczniowy
LA1 - 32,9 , a norma to 31-44, więc dolna granica
Trombofilia wordzona wykryto mutację czynnik V Leiden
Mutacja genu MTHFR A1298C
Białko S 43%, a norma zaczyna się od 64%
Czy któraś z Was miała podobne wyniki? Czy są wskazania do acardu i heparyny? Czy witaminy z grupy B?
Czyli folian, tak?Ja mam z tego mutacje MTHFR i przyjmuje aktywny kwas foliowy.
Tak [emoji4]Cz
Czyli folian, tak?