reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mam już wszystkie wyniki. Czekałam, żeby nie pisać osobno o każdym, tylko zawrzeć wszystko w jednym poście. Nie piszę wyników w normie, bo strasznie tego dużo.

I tu gdzie wyszły problemy:

antykoagulant toczniowy
LA1 - 32,9 , a norma to 31-44, więc dolna granica

Trombofilia wordzona wykryto mutację czynnik V Leiden

Mutacja genu MTHFR A1298C

Białko S 43%, a norma zaczyna się od 64%

Czy któraś z Was miała podobne wyniki? Czy są wskazania do acardu i heparyny? Czy witaminy z grupy B?

Mam już wszystkie wyniki. Czekałam, żeby nie pisać osobno o każdym, tylko zawrzeć wszystko w jednym poście. Nie piszę wyników w normie, bo strasznie tego dużo.

antykoagulant toczniowy

Czy któraś z Was miała podobne wyniki? Czy są wskazania do acardu i heparyny? Czy witaminy z grupy B?

z tego co kojarze to przy mutacjach jest heparyna

Ja mam z tego mutacje MTHFR i przyjmuje aktywny kwas foliowy.

antykoagulant toczniowy

@maeria patrząc na te wyniki to dostaniesz na100 % heparyne całkiem możliwe, że już przy staraniach. Jeśli chodzi o kwas foliowy to folian i wszystkie inne witaminy z grupy B. Do tego warto zbadać homocysteine jeśli nie robiłaś.

reklama
Do góry