roki_1991
Fanka BB :)
Cała wiedza zdobyta tu na forum, także tylko przekazuje dalejAle wiedza, dzięki. <3
Dziękuję za miłe słowa <3 A co u Ciebie kochana?Trzymam kciuki za wizytę. Oby lekarz pomógł. @ też jeszcze nie przyszła?
@maeria jeśli masz w normie to Oki ale warto posłuchać @roki_1991 ona jak widac na wiedzę a tym temacie ❤
Kiedy idziesz na wizytę z wynikami?
@monika1708 jak tam się czujesz?
@Charlotte21 jeszcze Malutką w brzuszku? ❤
Tak, ja polecalam prenatal uno, ma fajny skład. Jeśli robiłaś homocysteine np przed tym brakiem folianow to sprawdź ja teraz i zobacz jaka jest. Jeśli robiłaś teraz, to możesz spróbować brać prenatal i zbadać za jakieś 2 miesiące znowu, żeby sprawdzić jak organizm reaguje. Ja kiedyś słyszałam że nawet jeśli kobieta musi brać foliany, to dla rozwoju dziecka warto brać też syntetyki. Opinia kontrowersyjna, ja postanowiłam spróbować i u mnie faktycznie zadziałało, więc podpowiadam to dalej natomiast wiadomo, organizm ludzki to nie matematyka, na każdego będzie działać co innego, ale może warto spróbować tej drogiCzytałam wcześniej w necie, że to że wyjdzie dobrze kwas foliowy to z krwi to nie znaczy, że jest przyswajany na dobrym poziomie. Biorę od 3 mscy folian, ale może faktycznie brać coś z dwiema formami... Ty polecalas prenatal uno?
Homocysteine mam 8,55.