reklama
roki_1991
Fanka BB :)
Niestety... beta poniedziałkowa 264. A dziś 307...
Napisałam do gina SMS czy mam już odstawiać leki...
Przykro mi
Niestety... beta poniedziałkowa 264. A dziś 307...
Przykro mi bardzo
Zauważyłam dziś u siebie na papierze brązowy śluz...zdążyło się to na razie raz. Powinnam pojechać na IP czy wziąć luteinę i zobaczyć jak sytuacja się rozwinie? Nie brałam żadnych leków, bo lekarz nic takiego mi nie mówił po ostatniej wizycie, bo progesteron miałam ponad 30.
Do tego cały czas boli mnie podbrzusze (kłucie, ucisk).
młoda1994
No jak super. W takim razie napewno musi być wszystko w porządku i tym sposobem nie zapomnę o urodzinkach twojej księżniczki [emoji7][emoji7]No proszę tylko ja jestem kulinarna noga [emoji14] chociaż pizzę kilka razy robiłam i mąż chwalił
Suuuuuupeeeer
Ciężko powiedzieć w sumie, bo jak dla mnie opcje są 3: albo to cykl bezowulacyjny, albo to krwawienie to miesiączka, albo (to chyba najbardziej by mi pasowalo) płomienie okoloowulacyjne ktore by znaczylo ze sie cykl wydluzyl. Potrzeba trochę czasu żeby organizm doszedł do siebie po stracie
To musi być dobrze bo to beda pierwsze urodziny Wikusi
młoda1994
Przykro mi[emoji26]Niestety... beta poniedziałkowa 264. A dziś 307...
mohaaa
Powiedział, ze mam powtórzyć we wtorek i do tego czasu nie odstawiać leków. Miał kilka takich przypadków, ze była ciąża mnoga i jeden z zarodków przestał się rozwijać przez co beta rosła bardzo wolno. Ja w to nie wierze, nie liczę na cud. W każdym razie mam przyjść we wtorek, mimo ze ma komplet i mnie zbada
młoda1994
Nie możliwe często w tych czasach staje się możliwym. Może głupi przykład ale na grudniowkach mamy kobietę która zaszła w ciążę 2x przez ivf a po 11 latach zaszła w ciążę naturalnie (wpadka, ale jest).Powiedział, ze mam powtórzyć we wtorek i do tego czasu nie odstawiać leków. Miał kilka takich przypadków, ze była ciąża mnoga i jeden z zarodków przestał się rozwijać przez co beta rosła bardzo wolno. Ja w to nie wierze, nie liczę na cud. W każdym razie mam przyjść we wtorek, mimo ze ma komplet i mnie zbada
Albo mój przykład 4 razy w ciążę stracone w różnych tygodniach. Myślałam że już nie będę myślała pozytywnie a teraz jestem w 5 ciąży i wiem że będzie dobrze.
Nie trać nadziei. Była tu jedna dziewczyna chyba @FADO (nie pamiętam dokładnie nicku) że miała zły przyrost a urodziła zdrowa córeczkę. Trzeba wierzyć że się wszystko uda.
Ja i zapewne inne dziewczyny tutaj z Tobą są.
nnat.
A ja kocham pizzeNo proszę tylko ja jestem kulinarna noga chociaż pizzę kilka razy robiłam i mąż chwalił
Suuuuuupeeeer
Ciężko powiedzieć w sumie, bo jak dla mnie opcje są 3: albo to cykl bezowulacyjny, albo to krwawienie to miesiączka, albo (to chyba najbardziej by mi pasowalo) płomienie okoloowulacyjne ktore by znaczylo ze sie cykl wydluzyl. Potrzeba trochę czasu żeby organizm doszedł do siebie po stracie
To musi być dobrze bo to beda pierwsze urodziny Wikusi
A jak plany na roczek? Szkoda że takie kiepskie czasy do świętowania tylko...
O kurcze, ale... Miejmy nadzieję jeszczeNiestety... beta poniedziałkowa 264. A dziś 307...
Mi na początku też się tak zdarzyło i nic nie przyjmowałam, bo progesteron też wysoki miałam. Obserwuj, jak jednorazowa sprawa to nic nie panikujZauważyłam dziś u siebie na papierze brązowy śluz...zdążyło się to na razie raz. Powinnam pojechać na IP czy wziąć luteinę i zobaczyć jak sytuacja się rozwinie? Nie brałam żadnych leków, bo lekarz nic takiego mi nie mówił po ostatniej wizycie, bo progesteron miałam ponad 30.
reklama
Madlein