reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny gratuluje pozytywnych testów ! :D To super wieści. Jednak widać, że jak głowa zajmie się innymi problemami jak np. wirus, to ogranizm już od razu inaczej działa :D śmiałam się z dziewcyznami na Majówkach 2020, że zobaczymy jaki będzie wyż demograficzny pod koniec roku z powodu wirusa :D A tak na powaznie, to trzymam mocno kciuki, aby wszystko się udało. To ciężki czas ale warto się starać i być dobrej myśli :D

Dziewczyny gratuluje pozytywnych testów ! :D To super wieści. Jednak widać, że jak głowa zajmie się innymi problemami jak np. wirus, to ogranizm już od razu inaczej działa :D śmiałam się z dziewcyznami na Majówkach 2020, że zobaczymy jaki będzie wyż demograficzny pod koniec roku z powodu wirusa :D A tak na powaznie, to trzymam mocno kciuki, aby wszystko się udało. To ciężki czas ale warto się starać i być dobrej myśli :D
Taaak albo wyż, albo rozwody [emoji1787]
Bo mimo że cieszę się że mąż na zdalnej siedzi, to mnie tak wkurzaaaaaaaaaaa że nie wiem. I z tego co czytam nie tylko ja tak mam [emoji1787]

Bo mimo że cieszę się że mąż na zdalnej siedzi, to mnie tak wkurzaaaaaaaaaaa że nie wiem. I z tego co czytam nie tylko ja tak mam [emoji1787]
Bo inny schemat byl u was do tej pory. ;) my z mezem od poczatku na swoim i w domu i uwielbiam jak jest w domu. Jak na rok poszedł jeszcze do innej firmy i wyxhodzil z domu to go namawialam aby już wracal☺🙂🤭

Zobacz załącznik 1095577
ja dla spokojności zrobiłam test, nie z pierwszego moczu.
pierwszy z piątku, środkowy z wczoraj a trzeci z dzis.
tylko pierwsze dwa czułość 25 a ostatni 10 i nie z pierwszego moczu.
ja juuż wariuje!

Pamiętam jak sama tak świrowałam.... :) Chyba przez 5 dni po pierwszym teście jeszcze codziennie sprawdzałam... ;)
Wszystko jest dobrze, wizyta lada moment, szybciutko zleci ;*

3 dni szybko zleci. Trzymam mocno kciuki.
Ja może powtórzę test środa czwartek. Mam nadzieję że ściemnieje kreska

Podziwiam Cię, że tak czekasz i czekasz.... Ja już bym leciała wymusić badania gdziekolwiek...

Hahahaha :D Przyzwyczaicie się..., :D
A ja bym dała się pokroić żeby mój był ciągle w domu.. 🙄

Pamiętam jak sama tak świrowałam.... :) Chyba przez 5 dni po pierwszym teście jeszcze codziennie sprawdzałam... ;)
Wszystko jest dobrze, wizyta lada moment, szybciutko zleci ;*

Podziwiam Cię, że tak czekasz i czekasz.... Ja już bym leciała wymusić badania gdziekolwiek...

Hahahaha :D Przyzwyczaicie się..., :D
A ja bym dała się pokroić żeby mój był ciągle w domu.. [emoji849]
Niestety w DE się tak nie da. Oni są uparci i tu jest całkiem inaczej niż w Pl. Mieszkając w DE trzeba mieć cierpliwość [emoji846]

Mam wyniki bety i progesteronu.
Beta HCG: 584,5

Progesteron: 31,42
Norma dla ciąży w 1 trymestrze ; 4.73-50.74
Progesteron chyba ok? Czy trzeba będzie luteinę?

W środę pójdę jeszcze raz sprawdzić jaki będzie przyrost bety. Oby był prawidłowy! Jeszcze dwa dni strachu...
W poprzedniej ciąży miałam 19 dni po owulacji ok 670 a dziś wypada 16 dzień po owulacji jeżeli biorąc pod uwagę dodtani test owulacyjny w dniu 6.03. czyli owulacja 7.03.

reklama
Mam wyniki bety i progesteronu.
Beta HCG: 584,5

Progesteron: 31,42
Norma dla ciąży w 1 trymestrze ; 4.73-50.74
Progesteron chyba ok? Czy trzeba będzie luteinę?

W środę pójdę jeszcze raz sprawdzić jaki będzie przyrost bety. Oby był prawidłowy! Jeszcze dwa dni strachu...
W poprzedniej ciąży miałam 19 dni po owulacji ok 670 a dziś wypada 16 dzień po owulacji jeżeli biorąc pod uwagę dodtani test owulacyjny w dniu 6.03. czyli owulacja 7.03.
Piękna beta. Jeszcze raz gratuluję.

Do góry