Dopóki nie wiesz że jesteś w ciąży dziecko jest bezpieczne. Ja też brałam antybiotyk i pilam litrami syropy na kaszel a syn urodził się zdrowy [emoji846]
Dziękuję za słowa otuchy Pojechałam zrobić betę i progesteron.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopóki nie wiesz że jesteś w ciąży dziecko jest bezpieczne. Ja też brałam antybiotyk i pilam litrami syropy na kaszel a syn urodził się zdrowy [emoji846]
Gratulacje. Moja kreska przy twojej to nie kreska[emoji23]Ja dziś też zrobił test. Jestem w szoku.Zobacz załącznik 1095442
Ja to bym codziennie testy robiła [emoji1787][emoji1787]Gratulacje. Moja kreska przy twojej to nie kreska[emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji23] Ja nie z tych nie cierpliwych. Ale korci mnie żeby zrobić max w środę rano to będzie 3 doby od ostatniego testowania, a trochę się boję że kreska nie będzie ciemnieć, albo co drugi test będzie negatywny. I wtedy dopiero będę chodzić po sufitach[emoji23]Ja to bym codziennie testy robiła [emoji1787][emoji1787]
Ja może jutro zrobię [emoji39][emoji23][emoji23][emoji23] Ja nie z tych nie cierpliwych. Ale korci mnie żeby zrobić max w środę rano to będzie 3 doby od ostatniego testowania, a trochę się boję że kreska nie będzie ciemnieć, albo co drugi test będzie negatywny. I wtedy dopiero będę chodzić po sufitach[emoji23]
@młoda1994 szpital tak jak Ci radziłam. Ściemniaj, że podejrzewasz poronienie. Będą musieli Cię zbadać.Dziewczyny wróciłam od rodzinnego. Siedziałam tam od 6.30 aż do teraz (bo mnie wyrzucił) nie daje skierowania na betę hcg bo nie ma tego w programie lekarz rodzinny. Zapłacić też nie mogę bo stwierdził że chce mu wręczyć lapowke[emoji23] mam dość.
Do ostatniego gin dzwoniłam i nie przyjmie mnie bo nie ma miejsca a po drugie koronawirus. Powiedziałam jej ze test wyszedł z blada kreską i brzuch mnie po bolewa a mam 4 straty za sobą to usłyszałam TUT MIR LEID (PRZYKRO MI) i walnęła słuchawka.
Będę musiała spróbować. Powtórzę test za 2-3 dni i zobaczę też czy kreska ciemnieje.@młoda1994 szpital tak jak Ci radziłam. Ściemniaj, że podejrzewasz poronienie. Będą musieli Cię zbadać.