reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja to bym codziennie testy robiła [emoji1787][emoji1787]
[emoji23][emoji23][emoji23] Ja nie z tych nie cierpliwych. Ale korci mnie żeby zrobić max w środę rano to będzie 3 doby od ostatniego testowania, a trochę się boję że kreska nie będzie ciemnieć, albo co drugi test będzie negatywny. I wtedy dopiero będę chodzić po sufitach[emoji23]

[emoji23][emoji23][emoji23] Ja nie z tych nie cierpliwych. Ale korci mnie żeby zrobić max w środę rano to będzie 3 doby od ostatniego testowania, a trochę się boję że kreska nie będzie ciemnieć, albo co drugi test będzie negatywny. I wtedy dopiero będę chodzić po sufitach[emoji23]
Ja może jutro zrobię [emoji39]

Dziewczyny wróciłam od rodzinnego. Siedziałam tam od 6.30 aż do teraz (bo mnie wyrzucił) nie daje skierowania na betę hcg bo nie ma tego w programie lekarz rodzinny. Zapłacić też nie mogę bo stwierdził że chce mu wręczyć lapowke[emoji23] mam dość.

Do ostatniego gin dzwoniłam i nie przyjmie mnie bo nie ma miejsca a po drugie koronawirus. Powiedziałam jej ze test wyszedł z blada kreską i brzuch mnie po bolewa a mam 4 straty za sobą to usłyszałam TUT MIR LEID (PRZYKRO MI) i walnęła słuchawka.

Dziewczyny wróciłam od rodzinnego. Siedziałam tam od 6.30 aż do teraz (bo mnie wyrzucił) nie daje skierowania na betę hcg bo nie ma tego w programie lekarz rodzinny. Zapłacić też nie mogę bo stwierdził że chce mu wręczyć lapowke[emoji23] mam dość.

Do ostatniego gin dzwoniłam i nie przyjmie mnie bo nie ma miejsca a po drugie koronawirus. Powiedziałam jej ze test wyszedł z blada kreską i brzuch mnie po bolewa a mam 4 straty za sobą to usłyszałam TUT MIR LEID (PRZYKRO MI) i walnęła słuchawka.
@młoda1994 szpital tak jak Ci radziłam. Ściemniaj, że podejrzewasz poronienie. Będą musieli Cię zbadać.

reklama
@Takaja123 no, już chwila moment u nas... :) Chociaz jak były przeboje i nie wiadomo było co z tą szyjką tak teraz ponoć jest wysoko i mocno trzyma :D
Śledzę mocno informacje o tej pieprzonej zarazie i myślę, że rozsądnie podchodzicie do tematu, żeby raz - dokończyć badania, a dwa - nie starać się świadomie w tym momencie.. Ja już raz miałam jakąś chwilę zwątpienia, że może to jakiś znak dla nas, że pospieszyliśmy się... Popłakałam się jak głupia i staram się nie dopuścić tej myśli po raz drugi do głowy...

Boże, ale czas leci, zaraz dzieciaczki będą obchodziły pierwsze urodziny, a pamiętam jak latem czytałam Wasze historie i tak strasznie je przeżywałam.... :)

@młoda1994, nie chce mi się w aż tak wielką ignorancję wierzyć, rób jak @Madlein pisze. Szkoda nerwów... No i kochana... gratuluję, trzymam kciuki, żeby tym razem się udało. ;*
@Humhum @monika1708 dziewczyny, za Was też mocno trzymam kciuki ;*

Do góry