reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Takaja123 no, już chwila moment u nas... :) Chociaz jak były przeboje i nie wiadomo było co z tą szyjką tak teraz ponoć jest wysoko i mocno trzyma :D
Śledzę mocno informacje o tej pieprzonej zarazie i myślę, że rozsądnie podchodzicie do tematu, żeby raz - dokończyć badania, a dwa - nie starać się świadomie w tym momencie.. Ja już raz miałam jakąś chwilę zwątpienia, że może to jakiś znak dla nas, że pospieszyliśmy się... Popłakałam się jak głupia i staram się nie dopuścić tej myśli po raz drugi do głowy...

Boże, ale czas leci, zaraz dzieciaczki będą obchodziły pierwsze urodziny, a pamiętam jak latem czytałam Wasze historie i tak strasznie je przeżywałam.... :)

@młoda1994, nie chce mi się w aż tak wielką ignorancję wierzyć, rób jak @Madlein pisze. Szkoda nerwów... No i kochana... gratuluję, trzymam kciuki, żeby tym razem się udało. ;*
@Humhum @monika1708 dziewczyny, za Was też mocno trzymam kciuki ;*
Będę musiała. IP mnie nie ominie. Pociesza mnie fakt że nie mam żadnych plamien krwawien i zabarwionego sluzu.

reklama
CollageMaker_20200323_112946707.jpeg

ja dla spokojności zrobiłam test, nie z pierwszego moczu.
pierwszy z piątku, środkowy z wczoraj a trzeci z dzis.
tylko pierwsze dwa czułość 25 a ostatni 10 i nie z pierwszego moczu.
ja juuż wariuje!

do wizyty pewnie tak haaha :D
na krew sie boje iść , boje sie złego wyniku :(
wyszłam z założenia że jak coś złego będzie sie działo to albo przyspiesze wizyte albo IP.
wizyta w czwartek ;)
3 dni szybko zleci. Trzymam mocno kciuki.
Ja może powtórzę test środa czwartek. Mam nadzieję że ściemnieje kreska

reklama
Do góry